Bilgisayarları Fabrikalar Yapmaz
-
Bu adam zaten şarlatanın teki ,
Kendini mehti bile ilan etti hala daha bu adamı dinleyip dini kötüleyen ateistler var bu adamda gerçek hoca değilki.
Gidin Cübbeli Ahmet Hoca'yı dinleyin... -
Cübelli'nin yatak performansı pek iyi değil diyolar, videoları varmış internette.
İmam böyle yaparsa cemaat naapsın.
-
Eeee hocanın dediğini yapıcaksın yaptığını değil
-
@casteal, bi git abi ya. her konuya bulaşma, bazen haklı dahi olsan şu klavyene hakim olamamandan dolayı itici geliyorsun ya.
-
Yaw bu adamı dinlemek zaman kaybı. =))
Birçoğunuz belki sevmez ama cübbeli ahmeti dinleyin.Tavsiye ederim.Adamın hitabet, anlatma ve ikna etme gücü enteresan.
Adamın anlatma biçimi hep espiritüel olduğundan gülüyoruz, şaka malzemesi oluyoo.Ama birşey kaybetmezsiniz.Özünde herkes aynı konuyu anlatırken farklı yolları tercih ediyor =)
Tabi herkesin inancı kendinedir =)
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------
@casteal, bi git abi ya. her konuya bulaşma, bazen haklı dahi olsan şu klavyene hakim olamamandan dolayı itici geliyorsun ya.
-----------------------------Hocam ters birşey göndermedim ki konuya.
" Bilgisayarları Fabrikalar Yapmaz " gibi , Evrim Aldatmacası kitabındada komik olan başka karşılaştırmaların gösterildiği bir video paylaştım.
-
Çizeyim .
-
CasTeaL bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
" Bilgisayarları Fabrikalar Yapmaz " gibi , Evrim Aldatmacası kitabındada komik olan başka karşılaştırmaların gösterildiği bir video paylaştım.
-----------------------------tamam işte hocam evrim evrim evrim. profiline bakıyorum, avatarından sevdiğin özlü sözlere kadar herşey evrim ile alakalı. nerde dinle biraz ilgili konu var, orda senin evrimle ilgili birşeylerine rastlıyorum. evrime inanmıyorum ama inanan biri olsaydım dahi gene söylerdim ki (inansaydım o zaman sinirlenirdim bile) insanları inandırma yöntemin yanlış. herkesin fikrini insanlara göstermesi ve onları insanlara kabul ettirmeye çalışması kanaatindeyim ancak senin yaptığın itici geliyor bana ve diğer birçok kişiye. emin ol yerinde lafı gediğe oturtsan, yeri geldiğinde ufaktan birşeyler öğretmeye çalışsan insanlara daha fazla yandaş toplarsın.
bak aklıma geldi, zamanında erhan mı ne bok vardı forumda pkk yandaşı. birisi forumda birşey mi istemiş; hemen orda. herkese yardımcı olmaya çalışan, dışardan bakıldığında melek gibi bir adam. ve sadece profil yorumlarına baksan insanlar adamı nasıl seviyor anlarsın zaten. adam yeri gelince propagandasını yapıyordu ufaktan ve uzuunca bir süre anlaşılmadı. sonra foyası meydana çıkıp atıldıktan sonra yönetimde bile suç arayanları gördüm bu atılmayla ilgili. adamlara dağdan inmiş diyoruz ama bak nasıl zeki adamlar. :)
-
Buremba bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------tamam işte hocam evrim evrim evrim. profiline bakıyorum, avatarından sevdiğin özlü sözlere kadar herşey evrim ile alakalı. nerde dinle biraz ilgili konu var, orda senin evrimle ilgili birşeylerine rastlıyorum. evrime inanmıyorum ama inanan biri olsaydım dahi gene söylerdim ki (inansaydım o zaman sinirlenirdim bile) insanları inandırma yöntemin yanlış. herkesin fikrini insanlara göstermesi ve onları insanlara kabul ettirmeye çalışması kanaatindeyim ancak senin yaptığın itici geliyor bana ve diğer birçok kişiye. emin ol yerinde lafı gediğe oturtsan, yeri geldiğinde ufaktan birşeyler öğretmeye çalışsan insanlara daha fazla yandaş toplarsın.
bak aklıma geldi, zamanında erhan mı ne bok vardı forumda pkk yandaşı. birisi forumda birşey mi istemiş; hemen orda. herkese yardımcı olmaya çalışan, dışardan bakıldığında melek gibi bir adam. ve sadece profil yorumlarına baksan insanlar adamı nasıl seviyor anlarsın zaten. adam yeri gelince propagandasını yapıyordu ufaktan ve uzuunca bir süre anlaşılmadı. sonra foyası meydana çıkıp atıldıktan sonra yönetimde bile suç arayanları gördüm bu atılmayla ilgili. adamlara dağdan inmiş diyoruz ama bak nasıl zeki adamlar. :)
-----------------------------kendi ne biliyor ki başkalarına ne öğretsin hocam sende :p
İnanmadığını ateist olanlar değil bunu intikama dönüştüren kişiler böyle dile getirir. Eskiler gördü Z-Chan bebesinin herkesten özür dileyip inandığını söylediği zamanları...(ki bu çocuk Z-Chan'ın 10'da 1'i etmez...)
Olay intikam olmasa hayatını ateizme adar mı bir insan?
Bu da gün gelir birkaç günlükte olsa gelir imana... Bakmayın siz öyle olduğuna :p
-
attackatak bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------kendi ne biliyor ki başkalarına ne öğretsin hocam sende :p
İnanmadığını ateist olanlar değil bunu intikama dönüştüren kişiler böyle dile getirir. Eskiler gördü Z-Chan bebesinin herkesten özür dileyip inandığını söylediği zamanları...(ki bu çocuk Z-Chan'ın 10'da 1'i etmez...)
Olay intikam olmasa hayatını ateizme adar mı bir insan? bu da gün gelir birkaç günlükte olsa gelir imana :p
-----------------------------hocam ben yöntemini eleştiriyorum durumunu değil. sen şimdi bunu yazdıktan sonra da konu büyük ihtimalle dağılacaktır ve benim eleştiri arada kaynayabilir bu durumda. bunun olmasını istemiyorum, çünkü bariz bir şekilde belli olan ve görmesini istediğim birşey var.
ayrıca idealist insanları ne olduğunu ve neyi neden düşündüğünü bilmeyen insanlara da yeğlerim. yanlış veya doğru davasına sarılan insan hayatı dolu dolu yaşama adına diğerlerinden 1-0 üstündür bence.