Bilgisdayarımda Virüs War...
-
hocalar bilgisayarıma virüs girmiş nasıl girdiğini anlamadım galiba yüklediğim oyun virüs lüydü zırt pırt görüntülü sohbet diye birşey çıkıo format attırmakda istemiyorum.görüntülü sohbeti kaç kere sildim bilgisayarı açtığımda gene masa üstünde oluo yardımcı olursanız sewinirim.
-
bendede bi virüs var, namussuz dün gece bulaştı sonrası malum arada bi reset çakıyor bazen canı sıkılırsa Sistemde bozuk dosya falan yapıyor , alıştım gibi =) format atmaya kıyamıyorumm:D
-
a.q dumun virüsü c ye girmiş zırt pıtr görüntülü sohbet açıo bi çareya...
-
sende virusun hizmetlerinden yararlan : ) goruntulu sohbete gir
-
onu spawn temizleyen anti kullan yoksa formattan baska silinmez
-
ulan ben dayanamdım yedek almaya başladım son 20 gb kaldı onlarıda çeksin atıcam formatı,
linux'un gözünü seveyim be , xp ye bişi olunca gir linux e kurtar dosyaları sonra bas formatı :D
zıçtımının bill'i anca bu kadar yapıyo soktumunun xp siniD:D:D:D
-
spawn tmizleyen anti asıl olcako?
-
Lavasoft Ad-Aware 2007 Professional Edition 7.0.1.3
http://rapidshare.com/files/37115484/AAWpro7013DVT.rar
Bunu kullan belki işine yarar.
-
Bendede var cici bi fi-rus :D tüm exelere bulaşıyo fln,ben temizliyom o geliyo tarzında bişey :D mutlu mesut yaşıyoz valla =)
-
ben format çaktım her boku ayraladım a.koyayım tam dedim ohh rhatız gene yedik a.q :D bu kez daha daşaklı bişiden geldi çok sağlam pop up açılıyor ad aware siliyor ama ordaki fashion yazan yaznın üstünmdeki hatuna baktıkça eriyorum :D:DD:
-
şu kamyon oyunundan mı bulaştı virüs:) msnden veya mailden gonderilen oyun bukadar olur :)
sana tavsiyem ya virüslerle yaşamayı ögren yada bas formatı ,
bndede war virus ne guzel gul gibi geçinip gidioz//nediom bn ya
Toplam Hit: 1761 Toplam Mesaj: 18