folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilim Adamları Tarafından Sayılmış En Uzun Sayı Ve Okunuşu...

Bilim Adamları Tarafından Sayılmış En Uzun Sayı Ve Okunuşu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    ExcellencE bunu yazdı:
    -----------------------------

FOXXLY bunu yazdı:
    üç cenquattuorquadragintillion ytl 'm olsun başka bişi istemiyom abi :)

hoca sayısal 25 cenquattuorquadragintillion hafta devretse yine o kdr para yapmaz be:D:D

senin gözünü nasl bi para hırsı bürümüş:D

altı üstü  üç cenquattuorquadragintillion ytl yi bana çok mu görüyosun :| dua et otuz bir cenquattuorquadragintillion ytl istemedim :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

3232222232232959456465406504677427427571563224564645464646456666647422212004589965521121115132322222322329594564654065046774274275715632245646454646464566666474222120045899655211211151333232222232232959456465406504677427427571563224564645464646456666647422212004589965521121115132322222322329594564654065046774274275715632245646454646464566666474222120045899655211211151334065046774274275715632245646454646464566666474222120045899655212

üç senkattuorkatragintilyon iki yüz otuz iki sentrekatragintilyon iki yüz yirmi iki sendokatragintilyon iki yüz otuz iki senunkatragintilyon iki yüz otuz iki senkatragintilyon dokuz yüz elli dokuz sennovemtrigintilyon dört yüz elli altı senoktotrigintilyon dört yüz altmış beş senseptentrigintilyon dört yüz altı sensextrigintilyon beş yüz dört senkentrigintilyon altı yüz yetmiş yedi senkattuortrigintilyon dört yüz yirmi yedi sentretrigintilyon dört yüz yirmi yedi sendotrigintilyon beş yüz yetmiş bir senuntrigintilyon beş yüz altmış üç sentrigintilyon iki yüz yirmi dört sennovemvigintilyon beş yüz altmış dört senoktovigintilyon altı yüz kırk beş senseptenvigintilyon dört yüz altmış dört sensexvigintilyon altı yüz kırk altı senkenvigintilyon dört yüz elli altı senkattuorvigintilyon altı yüz altmış altı sentrevigintilyon altı yüz kırk yedi sendovigintilyon dört yüz yirmi iki senunvigintilyon iki yüz on iki senvigintilyon dört sennovemdesilyon beş yüz seksen dokuz senoktodesilyon dokuz yüz altmış beş senseptendesilyon beş yüz yirmi bir sensexdesilyon yüz yirmi bir senkendesilyon yüz on beş senkattuordesilyon yüz otuz iki sentredesilyon üç yüz yirmi iki sendodesilyon iki yüz yirmi iki senundesilyon üç yüz yirmi iki sendesilyon üç yüz yirmi dokuz sennovemtilyon beş yüz doksan dört senoktotilyon beş yüz altmış dört senseptentilyon altı yüz elli dört sensextilyon altmış beş senkentilyon kırk altı senkattuortilyon yedi yüz yetmiş dört sentretilyon iki yüz yetmiş dört sendotilyon iki yüz yetmiş beş senuntilyon yedi yüz on beş sentilyon altı yüz otuz iki novemnonagintilyon iki yüz kırk beş oktononagintilyon altı yüz kırk altı septennonagintilyon dört yüz elli dört sexnonagintilyon altı yüz kırk altı kennonagintilyon dört yüz altmış dört kattuornonagintilyon beş yüz altmış altı trenonagintilyon altı yüz altmış altı dononagintilyon dört yüz yetmiş dört unnonagintilyon iki yüz yirmi iki nonagintilyon yüz yirmi novemoktogintilyon kırk beş oktooktogintilyon sekiz yüz doksan dokuz septenoktogintilyon altı yüz elli beş sexoktogintilyon iki yüz on bir kenoktogintilyon iki yüz on bir kattuoroktogintilyon yüz elli bir treoktogintilyon üç yüz otuz üç dooktogintilyon iki yüz otuz iki unoktogintilyon iki yüz yirmi iki oktogintilyon iki yüz otuz iki novemseptuagintilyon iki yüz otuz iki oktoseptuagintilyon dokuz yüz elli dokuz septenseptuagintilyon dört yüz elli altı sexseptuagintilyon dört yüz altmış beş kenseptuagintilyon dört yüz altı kattuorseptuagintilyon beş yüz dört treseptuagintilyon altı yüz yetmiş yedi doseptuagintilyon dört yüz yirmi yedi unseptuagintilyon dört yüz yirmi yedi septuagintilyon beş yüz yetmiş bir novemsexagintilyon beş yüz altmış üç oktosexagintilyon iki yüz yirmi dört septensexagintilyon beş yüz altmış dört sexsexagintilyon altı yüz kırk beş kensexagintilyon dört yüz altmış dört kattuorsexagintilyon altı yüz kırk altı tresexagintilyon dört yüz elli altı dosexagintilyon altı yüz altmış altı unsexagintilyon altı yüz kırk yedi sexagintilyon dört yüz yirmi iki novemkenquagintilyon iki yüz on iki oktokenquagintilyon dört septenkenquagintilyon beş yüz seksen dokuz sexkenquagintilyon dokuz yüz altmış beş kenkenquagintilyon beş yüz yirmi bir kattuorkenquagintilyon yüz yirmi bir trekenquagintilyon yüz on beş dokenquagintilyon yüz otuz iki unkenquagintilyon üç yüz yirmi iki kenquagintilyon iki yüz yirmi iki novemkatragintilyon üç yüz yirmi iki oktokatragintilyon üç yüz yirmi dokuz septenkatragintilyon beş yüz doksan dört sexkatragintilyon beş yüz altmış dört kenkatragintilyon altı yüz elli dört kattuorkatragintilyon altmış beş trekatragintilyon kırk altı dokatragintilyon yedi yüz yetmiş dört unkatragintilyon iki yüz yetmiş dört katragintilyon iki yüz yetmiş beş novemtrigintilyon yedi yüz on beş oktotrigintilyon altı yüz otuz iki septentrigintilyon iki yüz kırk beş sextrigintilyon altı yüz kırk altı kentrigintilyon dört yüz elli dört kattuortrigintilyon altı yüz kırk altı tretrigintilyon dört yüz altmış dört dotrigintilyon beş yüz altmış altı untrigintilyon altı yüz altmış altı trigintilyon dört yüz yetmiş dört novemvigintilyon iki yüz yirmi iki oktovigintilyon yüz yirmi septenvigintilyon kırk beş sexvigintilyon sekiz yüz doksan dokuz kenvigintilyon altı yüz elli beş kattuorvigintilyon iki yüz on bir trevigintilyon iki yüz on bir dovigintilyon yüz elli bir unvigintilyon üç yüz otuz dört vigintilyon altmış beş novemdesilyon kırk altı oktodesilyon yedi yüz yetmiş dört septendesilyon iki yüz yetmiş dört sexdesilyon iki yüz yetmiş beş kendesilyon yedi yüz on beş kattuordesilyon altı yüz otuz iki tredesilyon iki yüz kırk beş dodesilyon altı yüz kırk altı undesilyon dört yüz elli dört desilyon altı yüz kırk altı nonilyon dört yüz altmış dört oktilyon beş yüz altmış altı septilyon altı yüz altmış altı seksilyon dört yüz yetmiş dört kentilyon iki yüz yirmi iki katrilyon yüz yirmi trilyon kırk beş milyar sekiz yüz doksan dokuz milyon altı yüz elli beş bin iki yüz on iki

zuhahahahahah zahahazhahuaaaaa       1 sayı farkla ben saydım en uzun sayıyı, fincanı taştan oyarlar, o sayıyı sayana böyle koyarlar    zuhhahahhahahhahahaa 

http://www.biltek.tubitak.gov.tr/sandik/sayicevir/index.php 

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:

...........................666474222120045899655212

vıdı vıdı .........altı yüz altmış altı seksilyon dört yüz yetmiş dört kentilyon iki yüz yirmi iki katrilyon yüz yirmi trilyon kırk beş milyar sekiz yüz doksan dokuz milyon altı yüz elli beş bin iki yüz on iki

zuhahahahahah zahahazhahuaaaaa       1 sayı farkla ben saydım en uzun sayıyı, fincanı taştan oyarlar, o sayıyı sayana böyle koyarlar    zuhhahahhahahhahahaa 

http://www.biltek.tubitak.gov.tr/sandik/sayicevir/index.php 

sap arkadaşım snein bulduğun en uzun değil bu sayıdan büyük sayı desem gücüne gider mi?Yaş kaç 8 falan?Çünkü ilk okul ikide sayıların uzunluğu ve büyüklüğü hakkında birşeyler söylemeye başlıyorlardır sanırım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    sap arkadaşım snein bulduğun en uzun değil bu sayıdan büyük sayı desem gücüne gider mi?Yaş kaç 8 falan?Çünkü ilk okul ikide sayıların uzunluğu ve büyüklüğü hakkında birşeyler söylemeye başlıyorlardır sanırım.

Ya niye senin gibi yaratıklar insanım diye dolaşıyo ortalıklarda ben onu gırgır olsun diye yazdım, hayret bişey bu konudada aptalca polemikler yaramayı başardınız ya helal olsun. Bak mesajın en altına bi link var. oraya tıkla ve daha uzununu yaz "aaaaaaaa" ne gördün? türkçe okunuşu. Benim yaşım 18 seninki hakkında bi fikrim yok ama bunuda anlayamazsan herkes senin zekan hakkında bir fikre ulaşabilir sanırım ;)

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hee ulaşır ulaşır.Yaşım 18.Eskişehipr spor 1-  kafsin kaf 0 bunun üstüne bide bak ne diyicem;

111 den  daha uzun sayı yazim mi? 112

ha ha aptal bilim adamlarına koydum. :S

nası ii mi?BÖyle çıkıpta sağlam işi batıranları pek sevmem.Oyudum oydum koydum fln ne ya?Otur sen bul madem öyle.En uzun diyor bak şimdi

1111111 => bu uzundur
    11111111 => bu ondan daha uzundur neden iş basamakta biter.

hadi varya onlar yüzler vs..İşte onunla ilgili bilmem biliyor musun?Zekice işler yaparsan alkışlarım ama çıkıp sağlam bir konuda ahaha daha uzun buldum 11 di ben 12 yaptım dersen şunu öğretmek lazım

11<12 yani sayını basamağı değil büyüklüğünü değiştirdin net mi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASLIYUCE
    ASLIYUCE's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    ExcellencE bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:
    üç cenquattuorquadragintillion ytl 'm olsun başka bişi istemiyom abi :)

hoca sayısal 25 cenquattuorquadragintillion hafta devretse yine o kdr para yapmaz be:D:D

senin gözünü nasl bi para hırsı bürümüş:D

altı üstü  üç cenquattuorquadragintillion ytl yi bana çok mu görüyosun :| dua et otuz bir cenquattuorquadragintillion ytl istemedim :|

olum adamın ustune gitmeyin layn:D:D gel foxxly butun cenquattuorquadragintillion larım senin olsun:D:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Hersey bitarafa da forumu ziktin be kafkafkaf :))

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turKills
    turKills's avatar
    Erkek

bu sayıyı tübitak bulmadımı yaw

[img] http://img517.imageshack.us/img517/1323/29915819rc6.jpg [/img]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

walla bu sayıyı bulsalar ne olacak bulmasalar ne olacak amk !

bir boka yaramaz...dogrulugu bıle kesın degil...hadı dogru olsa bile biz bunu kullanmaya baslayana kadar dunyanın sonu gelir ak !

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

bunu ezberlemiş mi?

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
Toplam Hit: 3395 Toplam Mesaj: 21