Bilim-Kurgu Film Tavsiyesi
-
Son bir kaç yılda çıktığını bildiğim tek klas bilim kurgu filmi Prestige'dir. Onun dışında en klas bilim kurgu fimi Stalker'dır. Tabi bunlar benim görüşlerim.
-
http://www.piort.com/ git hoca seç ordan bilim kurguyu bi dünya bilim kurgu film girdim adını bile duymamış olman kuvvetle muhtemel çok film vardır..
-
sun shine ( Gün ışığı ) bunu izle back to the future serisini izlemiş olduğunu biliyorum onu geç . starwars ı kesin izle ve tabi jumper veya hancock ta olabilir çok film var şimdi hangisini söylesem bilemedim errör...
-
İzleyeceğin filmi ismiyle aramaktansa, yönetmeni veya yapımcısıyla aramalısın. Bilim kurgu filmi izleyeceksen, Stephen King ve Stephen Spilberg filmlerine bakman gerekiyor. Benim aklıma gelen en sağlam bilim kurgu, 1408.
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------
İzleyeceğin filmi ismiyle aramaktansa, yönetmeni veya yapımcısıyla aramalısın. Bilim kurgu filmi izleyeceksen, Stephen King ve Stephen Spilberg filmlerine bakman gerekiyor. Benim aklıma gelen en sağlam bilim kurgu, 1408.
-----------------------------doğru.dizi izlerim dersende j.abrams ın ve ortaklarınınki izlenir.
-
Fight CLub
V for Vandetta
Akıl Defteri
Prestij
Zindan adası
Başlangıç
13.Kat
Doom
Gamer
23
1408
Kelebek etkisi serisi
Constantine
Daybreakers
Eternal Sunshine(dram,romntk,Bilimkurgu)
Yapay Zeka
Bunlar beğendiklerim. İzlediğine pişman olmazsın. En azından vakit kaybı değiller :)
İsyan,Doomsday,The Lost room. Bunlarıda izleyeceğim yorumlarımı paylaşırım.
Ayrıca Korku filmi severlerden pmden Film önerisi yaparlarsa memnun kalırım. Son zamanlarda izlemeye değer korku filmi bulamıyorum.
-
12 maymun,5. element, Uzay Macerası 2001 space odyseus, starwars IV, Dünyayı Kurtaran Adam,