folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Bilim Teknik Dergisi 2007 MAYIS Sayısı

Bilim Teknik Dergisi 2007 MAYIS Sayısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

arkadaşlar bilim teknik dergisi bir sayısında 39 yıllık dergilerini kapsayan bir dvd vermişti.

ekim 1967 ve aralık 2005 arasındaki tüm sayıları var o dvd de. bende dvd sürücü yok olsa atardım hepsini buraya.

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------
    Dallamaya bak adnan hocanın kitabını koymus aq:)
    Hoca adnan hocayı sevmemenizin sebebini anlayamadım... Yani bence adam haklı. Kıt aklımla yorumladım ama artık olan aklım kadar. Bence Adnan hocanın kitapları oldukça fadalı bilmiyorum...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

HackMan bunu yazdı:
    HolyOne bunu yazdı:
    Dallamaya bak adnan hocanın kitabını koymus aq:)
    Hoca adnan hocayı sevmemenizin sebebini anlayamadım... Yani bence adam haklı. Kıt aklımla yorumladım ama artık olan aklım kadar. Bence Adnan hocanın kitapları oldukça fadalı bilmiyorum...

"Bence Adnan hocanın kitapları oldukça fadalı bilmiyorum..." bilmediğin için faydalı geliyodur kanımca...

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

harun yahyanın hiçbir bilimsel eğitimi de kimliği de yoktur. o kitapları kendisinin yazdığı da meçhuldür. beynini yıkadığı üniversiteli gençlerin marifeti o kitaplar(ki kitaplarının yarısından fazlası alıntı)

önce siz bana adamın türkiyedeki tüm ve fransadaki bazı okullardsaki biyoloji hocalarına kocaman boyutlarda çok kaliteli ciltlennöiş tanesinin değeri 40 milyondan fazla olacak kitapları ücret istemeden isim üzerine nasıl yolladığı bu paranın nereden geldiğini açıklayın.

ebru şimşek ve daha bir çok mankeni de neden yanına aldığını da merak ediyorum, eşeyli üremeyle ilgili deneyler için olsa gerek ha:D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    PIROMANTANRI bunu yazdı:

harun yahyanın hiçbir bilimsel eğitimi de kimliği de yoktur. o kitapları kendisinin yazdığı da meçhuldür. beynini yıkadığı üniversiteli gençlerin marifeti o kitaplar(ki kitaplarının yarısından fazlası alıntı)

önce siz bana adamın türkiyedeki tüm ve fransadaki bazı okullardsaki biyoloji hocalarına kocaman boyutlarda çok kaliteli ciltlennöiş tanesinin değeri 40 milyondan fazla olacak kitapları ücret istemeden isim üzerine nasıl yolladığı bu paranın nereden geldiğini açıklayın.

ebru şimşek ve daha bir çok mankeni de neden yanına aldığını da merak ediyorum, eşeyli üremeyle ilgili deneyler için olsa gerek ha:D

Bence bir çok komunistten daha güzel konuşuyor. Hele bide evrimin yanılgıları diye bir kitabı vardı zaten tam anlamıyla superdi... Güya şu uçan dinazor hakkında bişeylerdi.... Ama bu konu uzar neyse.

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Biri bu adamı savunuyosa beyni kesinlikle yıkanmıştır. Uzatmanın manası yok bir sonuca varılmaz..

Her Hakkım Saklıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

oh valla adam bilime  de dine de siyasete de uzatmış kollarını ama bana sorarsan hiç birini düzgün yapamıyor. ne düzgün bir müslüman ne bilimci(bilim adamı denmez çünkü) ne de siyaset üzerine düşünebilecek biri.

komünistlere neden dil uzatıyor harun yahya? çünkü işi gücü dinden çıkar sağlamak.

türkiyeden toplanan 14 bin ünite türk kanını nereye götürdüler o kıç yalayıcısı oktar babuna ile? amerikaya...

Toplam Hit: 3141 Toplam Mesaj: 28