Bilim Ve Teknik Dergisi 45 Yıllık Arşivini Hediye Ediyor
-
myblackworldweb bunu yazdı
ben alayım hocam. şubat sonuna kadar adana da olacağım.
havaalanı nın hemen yanında emek te oturuyorum. havaalanı nın kapısı evimize 30 saniye yürüme mesafesinde :)
Tahribat'i harbiden seviyorum...
-
sniperscope bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
havaalanı nın hemen yanında emek te oturuyorum. havaalanı nın kapısı evimize 30 saniye yürüme mesafesinde :)
beklemedeyiz :)
-
Bende almıştım, dvd fena değil 40 yıllık arşiv var emeğe saygı için 5 liraya alınır içindende M51 Girdap Gökadasının posteri çıkıyor
-
siyahbereli bunu yazdı
Bende almıştım, dvd fena değil 40 yıllık arşiv var emeğe saygı için 5 liraya alınır içindende M51 Girdap Gökadasının posteri çıkıyor
emeğe saygılı olma düşüncesi güzel de ona buna 5 lira verirsek halimiz yaman =) ayda sadece 90-100 lira kitap parası çıyor cebimden =) insaf öğrenciyiz... Sevabına alanlardan biri upload ederse pek memnun olurum =) -
siyahbereli bunu yazdı
Posteri beğendim bugün gidip alıyorum, periyodik tablo falan hediye eden dergi varsa onuda yazın şuraya :D
-
Amd-x bunu yazdısniperscope bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
beklemedeyiz :)
Neyi bekliyon hafiz? ::)
-
eski sayılar çok iyiydi. şimdi sızıntıya çevirdiler. elhamdilili.
ibretlik paylaşım diye paylaştılar büyük ihtimal.
-
alanlardan bi upload hayratı bekliiyoruz...
-
http://turbobit.net/22fssnhe5gv4/BVT.42.Yillik.Arsiv.Derinport.in_BLaCK_HuNTeR.rar.html
iso olarak kaydetmişler ;)
-
Arşivden çok bilim teknik veritabanı yapmış adamlar çok hoşuma gitti, severek okuyoruz.