folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Bilimin Hala Açıklayamadığı Şeyler

Bilimin Hala Açıklayamadığı Şeyler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    çekiç ve kafatası resimlerinin iltlarındaki yazılarla alakası yok.başka yerden bulunmuş resimler belli...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kitabın birinde okuduydum.

mısır piramitlerinin yapıldığı kayalar aslında kaya değilmiş. Çünkü bazılarının içinden saç kılı gibi olmaması gereken şeyler çıkmış. 

erik von daniken in kitaplarından biriydi sanırım. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hakkaten ilginç ama bi açıklaması vardır kafkafkaf açıklamış mesela :-)))

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

piri reisin haritası en büyük gizemdir ve muhteşemliktir bence.

çünkü ben bir haritacıyım ve o yıllarda piri reis yüksek tepelere çıkıp noktalar atmış ve bunlara koordinat değerleri vermiş bir bölgeyi 6 büyük tepeden ölçüm alarak haritaya yansıtmış.. artık ne gibi bi aletler kullandı ve ne gibi bi teknolojiyle ölçüm yaptı orları bilemiycem ama yaptığı iş bence mükemmel ötesi bişey

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    güzel şeyler bir kaç şey daha war ingilteredeki şu taşlar warya kocaman kocaman dik duran hatta diablo bile ondan ilham almıştı işte onu falan  ama paylaşım güzel

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imgesel
    imgesel's avatar
    Erkek

wışşş

yenenek olmadan resim <br> ÇİZİLEMEZ <br> çalışma olmadan yetenek <br> FAYDA ETMEZ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek
    O Mısır piramitLerinin bugun biLe yapıLamıycağı söyLeniyor ve yaLan... Zaten böyLe eskiLer ve eski yapıLarın hepsi bizim teknoLojimizden daha iyi mübarekLer. Amerikanın yerLiLeri(Sanırım MayaLar), MısırLıLar, AtLantis vs vs vs... Çoğunda yaLan oLduğu çok bariz. Bu haberi yapan yada bu buLuşLarımı desem kaLıntıLarımı desem, toparLayan yada bunLarı bizzat buLup Lab ortamında inceLeyenLerin yaLanLarı. Fakat şunu söyLeyebiLirim; Piri Reisin haritası doğrudur. Zannedersem Kur'anı Kerimdede geçiyordu. Piri Reis gökyüzüne çıkartıLıyor fLn öyLe bişydi sanırım. Ama şu kafa tası oLayı çok saçma ve çok güLdüm :D

Sadece bi imza..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

PcK0 bunu yazdı:
    -----------------------------
    O Mısır piramitLerinin bugun biLe yapıLamıycağı söyLeniyor ve yaLan... Zaten böyLe eskiLer ve eski yapıLarın hepsi bizim teknoLojimizden daha iyi mübarekLer. Amerikanın yerLiLeri(Sanırım MayaLar), MısırLıLar, AtLantis vs vs vs... Çoğunda yaLan oLduğu çok bariz. Bu haberi yapan yada bu buLuşLarımı desem kaLıntıLarımı desem, toparLayan yada bunLarı bizzat buLup Lab ortamında inceLeyenLerin yaLanLarı. Fakat şunu söyLeyebiLirim; Piri Reisin haritası doğrudur. Zannedersem Kur'anı Kerimdede geçiyordu. Piri Reis gökyüzüne çıkartıLıyor fLn öyLe bişydi sanırım. Ama şu kafa tası oLayı çok saçma ve çok güLdüm :D
    -----------------------------
    nası saçma hoca kafan mı güzel, o olay gerçek izlemiştim belgeleselini. işine gelince doğru işine gelince yanlış olmuyor bazı şeyler..

kafkaf hocam diğer şeyleri bilmiyorumda o uzaylı iniş pisti denilen alandaki çizimler ancak uçakla görünüyor, bilmemkaçbin feetteydi sanırım.. bu sebeple onnarın yerde çizilemeyeceğini, çizilse de yerden görülemeyeceği için mantıksız olduğunu söylemişlerdi.. o çizimleri uzaylıların yaptığı iddia ediliyor, onu da iniş için kullanıolarmış filan deniniyor dayanağı da o işte..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    ben o zmanda yaşasam ipod yapardım :p

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    çok ilginç ya.. saol hoja paylaşım için

..