Bilimin Hala Açıklayamadığı Şeyler
-
çekiç ve kafatası resimlerinin iltlarındaki yazılarla alakası yok.başka yerden bulunmuş resimler belli...
-
kitabın birinde okuduydum.
mısır piramitlerinin yapıldığı kayalar aslında kaya değilmiş. Çünkü bazılarının içinden saç kılı gibi olmaması gereken şeyler çıkmış.
erik von daniken in kitaplarından biriydi sanırım.
-
hakkaten ilginç ama bi açıklaması vardır kafkafkaf açıklamış mesela :-)))
-
piri reisin haritası en büyük gizemdir ve muhteşemliktir bence.
çünkü ben bir haritacıyım ve o yıllarda piri reis yüksek tepelere çıkıp noktalar atmış ve bunlara koordinat değerleri vermiş bir bölgeyi 6 büyük tepeden ölçüm alarak haritaya yansıtmış.. artık ne gibi bi aletler kullandı ve ne gibi bi teknolojiyle ölçüm yaptı orları bilemiycem ama yaptığı iş bence mükemmel ötesi bişey
-
güzel şeyler bir kaç şey daha war ingilteredeki şu taşlar warya kocaman kocaman dik duran hatta diablo bile ondan ilham almıştı işte onu falan ama paylaşım güzel
-
wışşş
-
O Mısır piramitLerinin bugun biLe yapıLamıycağı söyLeniyor ve yaLan... Zaten böyLe eskiLer ve eski yapıLarın hepsi bizim teknoLojimizden daha iyi mübarekLer. Amerikanın yerLiLeri(Sanırım MayaLar), MısırLıLar, AtLantis vs vs vs... Çoğunda yaLan oLduğu çok bariz. Bu haberi yapan yada bu buLuşLarımı desem kaLıntıLarımı desem, toparLayan yada bunLarı bizzat buLup Lab ortamında inceLeyenLerin yaLanLarı. Fakat şunu söyLeyebiLirim; Piri Reisin haritası doğrudur. Zannedersem Kur'anı Kerimdede geçiyordu. Piri Reis gökyüzüne çıkartıLıyor fLn öyLe bişydi sanırım. Ama şu kafa tası oLayı çok saçma ve çok güLdüm :D
-
PcK0 bunu yazdı:
-----------------------------
O Mısır piramitLerinin bugun biLe yapıLamıycağı söyLeniyor ve yaLan... Zaten böyLe eskiLer ve eski yapıLarın hepsi bizim teknoLojimizden daha iyi mübarekLer. Amerikanın yerLiLeri(Sanırım MayaLar), MısırLıLar, AtLantis vs vs vs... Çoğunda yaLan oLduğu çok bariz. Bu haberi yapan yada bu buLuşLarımı desem kaLıntıLarımı desem, toparLayan yada bunLarı bizzat buLup Lab ortamında inceLeyenLerin yaLanLarı. Fakat şunu söyLeyebiLirim; Piri Reisin haritası doğrudur. Zannedersem Kur'anı Kerimdede geçiyordu. Piri Reis gökyüzüne çıkartıLıyor fLn öyLe bişydi sanırım. Ama şu kafa tası oLayı çok saçma ve çok güLdüm :D
-----------------------------
nası saçma hoca kafan mı güzel, o olay gerçek izlemiştim belgeleselini. işine gelince doğru işine gelince yanlış olmuyor bazı şeyler..kafkaf hocam diğer şeyleri bilmiyorumda o uzaylı iniş pisti denilen alandaki çizimler ancak uçakla görünüyor, bilmemkaçbin feetteydi sanırım.. bu sebeple onnarın yerde çizilemeyeceğini, çizilse de yerden görülemeyeceği için mantıksız olduğunu söylemişlerdi.. o çizimleri uzaylıların yaptığı iddia ediliyor, onu da iniş için kullanıolarmış filan deniniyor dayanağı da o işte..
-
ben o zmanda yaşasam ipod yapardım :p
-
çok ilginç ya.. saol hoja paylaşım için