Bilimum Torrent Davetiyeleri
-
Eski üyeler öncelikli olmakla beraber kafama göre dagitmayi düsünüyorum. Onun disinda sizinde davetiyeniz olunca baskalariyla karslik beklemeden paylasin lütfen. saygilar sevgiler.
Bu siteler öyle cok zor bulanan siteler degildir takasa falanda yaramaz satsaniz parada etmez o yüzden kullanmiycaksaniz istemeyin gözünüzü seviyim.
Freshon 2 adet
Hdme 1 adet
Bithdtv 6 adet
Arena-tr 2 adet
Torrentday 2 adet
iptorrents 3 adet
Bittürk 3 adet
Hd-Space 8 adet
1 kisi - 1 davetiye
-
bithdtv alabilirim 1 tane
Zeytun-i tarafından 01/Ağu/13 15:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Benim 3 senelik zamunda üyeliğim vardı ama şimdi girmeye calısınca giremiyorum mail adresinide tanımıyor.Acaba kullanılmayan hesapları kapatıyorlar mı kendiliğinden.
-
iptorrents alabilirim hocam
-
Freshon
Hdme
Bithdtv
Bunlardan alabilirim.
-
u235 bunu yazdı
Benim 3 senelik zamunda üyeliğim vardı ama şimdi girmeye calısınca giremiyorum mail adresinide tanımıyor.Acaba kullanılmayan hesapları kapatıyorlar mı kendiliğinden.
benim 2-3 tane gitti öyle :D
girmeyince belli süre inaktif oluyorsun db den komple siliniyor aynı nick ve maille alablirsin.
o değilde hd torrents ve torrentleech üyeliklerim gitti ona yanarım :D -
arena-tr makbule geçer.
afrbits olan yok mu ya kimsede bi tane ateşlese
mail: kr3yzi[at]gmail[dat]com
-
hacı komedi dükkanı bölümlerini hangisinden indirebilirsem onun davetiyesinden verebilirmisin?
-
Zeytun-i bunu yazdıu235 bunu yazdı
benim 2-3 tane gitti öyle :D
girmeyince belli süre inaktif oluyorsun db den komple siliniyor aynı nick ve maille alablirsin.
o değilde hd torrents ve torrentleech üyeliklerim gitti ona yanarım :Daha oldu.Sağolasın hacı :D Ama yeni üye olarak kayıt etti o yüzden davetiyeler uçmuş :(
-
türk sitelerinden herhangi biri çok iyi olur.
-
Bitturk merak ediyordum. Ondan bi tane alabilirim. Ayrıca bende de turktorrent var 1 tane. İlk isteyene verebilirim.
not: bitturk üyelik açıkmış, üye oldum sağol.
TaRuZ tarafından 01/Ağu/13 15:45 tarihinde düzenlenmiştir