Bilinçaltıyla İlgili Garip Bir Hede
-
Bnm yorumum bu olaylara şudur; beyin çok karmaşık ve müthiş çalışan bir şeydir,daha önceden gördüğün,bildiğin,yaşadığın herşeyi yorumlayıp ilerde yaşayacağın şeyleri sana gösteriyor dinlenme halindeyken.O durumda göstermesinin sebebide beynin aşağı yukarı tamamen boş durumda berrak olması diyebilirim :)
-
EfEkSiYoN bunu yazdı:
-----------------------------rüyanda zarayı görüp gece boşalması yaşamış olabilirsin
boxerını kontrol et ; )
-----------------------------
Koptm xD -
wasd bunu yazdı:
Bnm yorumum bu olaylara şudur; beyin çok karmaşık ve müthiş çalışan bir şeydir,daha önceden gördüğün,bildiğin,yaşadığın herşeyi yorumlayıp ilerde yaşayacağın şeyleri sana gösteriyor dinlenme halindeyken.O durumda göstermesinin sebebide beynin aşağı yukarı tamamen boş durumda berrak olması diyebilirim :)
wasd abi daha önce şarkıyı hiç duymadım , sözlerini rüyamda duydum abi bu ne berraklıktır :/
@shockman
hocam seninki biraz yakınmış bana
@efe
yorum yok :| -
uykuları araştır rem uykusu falan türleri var sen o müziği dinlemesen de kesin bi yerde duymuşsundur(bilimsel gerçek = tüm sesler uzayda bi yerde kaydolur) o müzik senin bilinçaltına kaydolur dinlemiş olsanda olmasanda ve onunla belki aynıı tonda belki bir kelimesini içeren bi şarkı dinlemişsindir -rem uykunda olur bunlar- sonra sende böle bi duruma rastlamışsındır.. psikologa gidersen bu olayı biraz daha dallı budaklı anlatır hepsi bu. çünkü bu olay sadece bu kadr.inş açıklayıcı olmuşumdur.
-
hope_siz bunu yazdı:
uykuları araştır rem uykusu falan türleri var sen o müziği dinlemesen de kesin bi yerde duymuşsundur(bilimsel gerçek = tüm sesler uzayda bi yerde kaydolur) o müzik senin bilinçaltına kaydolur dinlemiş olsanda olmasanda ve onunla belki aynıı tonda belki bir kelimesini içeren bi şarkı dinlemişsindir -rem uykunda olur bunlar- sonra sende böle bi duruma rastlamışsındır.. psikologa gidersen bu olayı biraz daha dallı budaklı anlatır hepsi bu. çünkü bu olay sadece bu kadr.inş açıklayıcı olmuşumdur.
-----------------------------Hep Öyle derler zaten Hocam ya peki Askere gitmeden, General Çora Yürüyüş Alanında olduğunu görmek ve o anı yaşarken hatırlamak nasıl bir şey. Yada Gündelik hayatta Aynısından iki kez yaşamış olmana imkan olmayan Hadiseleri bir hafta önceden hatta bir kaç ay önceden Görmek, Ben bir anlam veririm buna oda Gelecek Var.
-
hope_siz bunu yazdı:
ya hocam gayet açıklayıcı anlatsın tuş takımına sağlık fakat ben bu şarkıyı daha önce duymadım
ve buna eminim hatta şuan a kadar zara nın sesini tam olarak bilmiyordum yani -
ben cok sasirmadim ..
banada bi kac kez bu tarz bi sey olmustu, orneyin sabaha karsi kardesim tv yi acmis tv de orneyin bi program yada bi film veriyor ben o filmle ilgili yada orda olanlari ben ruyamda yasiyorum gibi ilginc bi olay oluyor heralde tv nin sesi benim ruyama etki ediyor yon veriyor .. uykudan kalktigimda da tv de o an ne varsa ruyamla baglayabiliyorum cok ilginc olay xD
-
benim düşüncem : dengesiz uykudan ötürü kaynaklanan bir durum. arada insanoğlunda hissedilir.
-
el salla bu kamera şakası
-
belkide bu beyninin sana oynadıgı bir oyun. belkide aslında böyle bir olay olmadı beynin olduğuna inanıyor. belkide sen aslında yoksun
belki bende yokum.belkide bi filozofun dediyi gibi bu dünyadaki hayatımız gerçekten yaşadığımız dünyada gördüğümüz rüya dan ibaret.
vay aq ne felsefi konuştum lan