Bilinçli Olmanın 10 Temel Düzeyi
-
Ekinoks bunu yazdı
Bilinçliliğin yedinci düzeyinde her an kalbinizden, zihninizden, canınızdan, bedeninizden ve ruhunuzdan, tam, dengelenmiş bir insan varlığı olarak yaşarsınız.
işte mesele bunu yakalamakta bitiyor. yazı çok hosuma gitti
-
Gün geçmiyor ki yeni bir "aşmış" keko görmeyelim. Bastır enerji topum benim, sen de aydınlat bizi. Biz hiç birşey bilmiyoruz, bize öğretilenler yalan, bunların hepsi bir oyun, gözlerimiz kapalı ve hepimiz birer kuzuyuz değil mi? Sen de kurtarmaya geldin bizi, gözlerimizi açmaya geldin. Sen de aydınlatta bir aydınlanma görelim...
Sanki yarın hepimiz çay içip, peynir yemeyeceğiz amk. Sağ lobuna ekmek bandıklarım sizi.
-
KrypT bunu yazdı
Gün geçmiyor ki yeni bir "aşmış" keko görmeyelim. Bastır enerji topum benim, sen de aydınlat bizi. Biz hiç birşey bilmiyoruz, bize öğretilenler yalan, bunların hepsi bir oyun, gözlerimiz kapalı ve hepimiz birer kuzuyuz değil mi? Sen de kurtarmaya geldin bizi, gözlerimizi açmaya geldin. Sen de aydınlatta bir aydınlanma görelim...
Sanki yarın hepimiz çay içip, peynir yemeyeceğiz amk. Sağ lobuna ekmek bandıklarım sizi.
keko sen git başka konularda kahramanlık yap
-
Ekinoks bunu yazdıKrypT bunu yazdı
keko sen git başka konularda kahramanlık yap
Lan adamda 1 gram yaratıcılık yokmuş bahsettiği konulara bak ya ohoahora. Acaba şu an astral diyarlarda fink mi atıyor, yoksa osura osura uyuyor mu?
-
Ben hidayet ereni olduğumdan dolayı hepsini okumadım ama bulletlar ile daha okunur şekilde yazılabilirdi aynı şey
-
HolyOne bunu yazdı
Ben hidayet ereni olduğumdan dolayı hepsini okumadım ama bulletlar ile daha okunur şekilde yazılabilirdi aynı şey
okumayı sevmeme rağmen, sıkıldım :D bi el atıp okunacak kıvama getirsen, ne iyi olurdu.
-
HolyOne bunu yazdı
Şeyh şu konuya bir üflesen :D