Bilinçli Olmanın 10 Temel Düzeyi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

Ekinoks bunu yazdı

Bilinçliliğin yedinci düzeyinde her an kalbinizden, zihninizden, canınızdan, bedeninizden ve ruhunuzdan, tam, dengelenmiş bir insan varlığı olarak yaşarsınız.

işte mesele bunu yakalamakta bitiyor. yazı çok hosuma gitti

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Gün geçmiyor ki yeni bir "aşmış" keko görmeyelim. Bastır enerji topum benim, sen de aydınlat bizi. Biz hiç birşey bilmiyoruz, bize öğretilenler yalan, bunların hepsi bir oyun, gözlerimiz kapalı ve hepimiz birer kuzuyuz değil mi? Sen de kurtarmaya geldin bizi, gözlerimizi açmaya geldin. Sen de aydınlatta bir aydınlanma görelim...

Sanki yarın hepimiz çay içip, peynir yemeyeceğiz amk. Sağ lobuna ekmek bandıklarım sizi.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Gün geçmiyor ki yeni bir "aşmış" keko görmeyelim. Bastır enerji topum benim, sen de aydınlat bizi. Biz hiç birşey bilmiyoruz, bize öğretilenler yalan, bunların hepsi bir oyun, gözlerimiz kapalı ve hepimiz birer kuzuyuz değil mi? Sen de kurtarmaya geldin bizi, gözlerimizi açmaya geldin. Sen de aydınlatta bir aydınlanma görelim...

Sanki yarın hepimiz çay içip, peynir yemeyeceğiz amk. Sağ lobuna ekmek bandıklarım sizi.

keko sen git başka konularda kahramanlık yap

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Ekinoks bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

keko sen git başka konularda kahramanlık yap

Lan adamda 1 gram yaratıcılık yokmuş bahsettiği konulara bak ya ohoahora. Acaba şu an astral diyarlarda fink mi atıyor, yoksa osura osura uyuyor mu?

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ben hidayet ereni olduğumdan dolayı hepsini okumadım ama bulletlar ile daha okunur şekilde yazılabilirdi aynı şey

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi
    HolyOne bunu yazdı

Ben hidayet ereni olduğumdan dolayı hepsini okumadım ama bulletlar ile daha okunur şekilde yazılabilirdi aynı şey

okumayı sevmeme rağmen, sıkıldım :D bi el atıp okunacak kıvama getirsen, ne iyi olurdu.

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Şeyh şu konuya bir üflesen :D

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
Toplam Hit: 4073 Toplam Mesaj: 38