Bilinmeyen İşletim Sistemleri Ve Tarayıcılar
-
Misalen Japonya'da kullanılan işletim sistemi ve browser nelerdir? adamlar mutlaka yazmışlardır birşeyler neticede teknoloji onlardan soruluyor
listeye çin veya komünist küba eklenebilir
Bilmediğimiz işletim sistemleri ve browser'ler nelerdir
-
güzel konu olur bu... Kendilerince geliştirdikleri unix gurubu bir yazılımdır diye düşünüyorum :)
-
güzel konu takipteyim, her ne kadar windows tan vazgeçemesem de her çıkan işletim sistemini denemeye çalışıyorum
bazen işe yarayabiliyorlar
-
Japanase System diye yola cikip isletim sistemlerini gorursun.
Mac OS'da kullaniyo herifler, ve kanjitalk diyede bi isletim sistemleri mevcuttu sanirim.
-
Çin'in en büyük arama motoru baidu diye biliyorum.
Başka bilgim yok. :D -
Mainframe ve microcomputer işletim sistemleri genelde unix tatlarında oluyorlar ama kernelleri farklı uygulamaları farklı zilyon tane iş var.Gecenlerde ögrendim millet Verilog ile microcontroller'lara işletim sistemi yazmış.
Aklım az bilinen işletim sistemi denilince Plan9 ve ReactorOs geliyor birileride ASM ile işletim sistemi yazmıştı adını unuttum.
Çin'de Windows var onu biliyorum normal çin'e ait bir Linux'ta var.
Japonlara gelince evet ileriler ama bilişim konusunda son yıllarda ki makalelerin çogu batı kökenli
-
http://www.tahribat.com/Forum-Yeni-Ve-Sorunsuz-Bir-Browser-Arayanlara-Rekonq-147228/1/
bende abuk subuk işletim sistemlerini deniyordum.Öyle hiç duyulmamışları değilde ufak linuxları falan.Sonra fark ettim ki, kararlılık ve tasarım daha önemli (birde program vs.. desteği) o yüzden pek araştırmadım.
Fakat güzel şeyler vardır.
-
şuna rastladım nette
Japanese Web Browser – Sleipnir
by Jamaipanese | posted: July 23, 2008 5 commentsSleipnir is a web browser from Japan based Fenrir & Co a software company from Osaka. Recently an English version was released after being only available in Japanese for many years. Sleipnir currently has about 100,000 users but intends to capture a bigger slice of the worldwide web browsing market from Internet Explorer and Mozilla Firefox.

Sleipnir Web Browser LogoI downloaded Sleipnir and took it for a spin around the internet block and while it has no revolutionary features it combines quite a few features from other browsers mainly the thumbnail view from Opera, but one of the best features I have found is the ability to switch between Trident and Gecko layout engines. Trident is used by Internet Explorer and Gecko is used by Firefox. While this functionality is regularly used by me in Firefox via a plugin it would good to have that feature built in to Sleipnir and I am thinking about replacing Avant as my backup browser with…you guessed it…Sleipnir.

-
baktım browser'a iyi hoşta layout engine ie ve modzilladan alınma.
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------baktım browser'a iyi hoşta layout engine ie ve modzilladan alınma.
-----------------------------aslında browserdan çok işletim sistemlerini merak ediyorum sanal pc'de denemk için
-
www.distrowatch.com da irili ufaklı onlarca linux var. bazen bakıyorumda türlü türlü amaçlar için türlü türlü linux geliştirmişler.