folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilişim Sistemleri Mühendisligi

Bilişim Sistemleri Mühendisligi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu bölüm hakkında nette fazla bilgi yok müridler.. 2006'da bogazici ögrencileri cift diploma alan bu bölüm ögrencilerine isyan ettigi icin bölüm kapatıldı.

su an atılım & dogus & itü de var..

bilgisayar mühendisliginin yanında telekominikasyon mühendisliginin dersleri ve de isletme dersi felan da varmıs..

yani isin programlamasından daha cok bilgi islem kısmına giren bi bölüm anladıgım kadarıyla.

ve mezunların issiz kalmayacagını söyleyenler var.

sizce tercih etmeli miyim ?

bilgisayar mühendisligini zaten istemiyorum bu devirde odtü & bilkent veya bogazicide okumadıkca pek de anlamı yok bana kalırsa.

compüye sordum o kesinlikle git dedi.

baska tecrübeli olanlar varsa bi de onlardan dinleyelim.

tesekkürler. 

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

geçenlerde birisi daha sormuştu bu konuyu bir araştır istersen hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o soran da bendim hocam :) cradle'ın konusunu diyorsun sanırım..

bakalım, bilen birileri vardır.. 

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

doktor geldı ayagına kardesım :D bılısım sıstemlerı muhendıslıgı 4. sınıfa gectım. sen soruları pm olarak at yada buraya yaz suan musaıt degılım sınavım var yarına cunku yarın dersten sonra bakar cevaplarım acıklamasını yaparım ama sunı bıl genelde bılgısayar muhendıslıg ogrencılerı ısletme uzerne mastr yapıyolar bu bolum bunu ortadan kaldırıyo hem muhendslık derslerı hemde ısletme derslerındn bazılarnı alıyoruz.. gene sn yaz bakarım ben yarın

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sonunda ^^ pm attım..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

hocam burdan sorsaydın biz de faydalansaydık :/

edit: itüdeki Bilişim Sistemleri Mühendisliği (UOLP-SUNY Binghamton) miş biliyon dimi?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

müridin isi var, daha dogrusu sınavı (: 

konusamadık pek, yüzeysel seylerden bahsettik bi kac dakika.

öglenden sonra musait olacakmıs, ayrıntılı bilgi alıp hepsini bu baslıkta yazarım.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

bende bunu düşünüyorum ama amerikada yaşamak kolay olur mu ya

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Bekliyorum Andrei bende aramaktayım bu konu hakkında bilgi

Cagito ergo sum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

simdilik söyleyebileceklerim;

ilker abi uluslararası kıbrıs üniversitesinde okumakta, bölüm icin erasmus programları her üniversitede degisiyor dogal olarak.

is imkanı her bölümdeki gibi 5 sene boyunca yan gelip yatmadıgın sürece kesinlikle bulursunuz.

2 tanıdıgı kisiyi söyledi bana, birinin maası 5.500 liraymıs (sirket battı dedi yalnız ^^), öbürü de su an 2.500 civarı maasla calısıyormus. 

bilgisayar mühendisligi derslerinin yanı sıra cok az da olsa yazılım, telekominikasyon mühendisligi dersleri ve isletme dersleri de mevcut.

yani isin daha cok yönetimiyle alakalı. 

su an toplam 5 üniversitede olması gerek.

itü & atılım & dogusta yurtdısına gitme zorunlulugu var sanırım emin degilim, nota da bakabilir ama sanki öyle hatırlıyorum.

genel olarak cift diploma sansınız var bu bölüm icin.

mesela baska birine sormustum onlarda da elektrik-elektronik bölümünün derslerini verirseniz 1 sene okuyup onun diplomasını da alıyorsunuz.

gene lisansüstü yapılabiliyor..

simdilik bu kadar..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

hocam yazılım kısmı azda olsa var derken?

pc mühendisleri gibi c-delphi gibi şeyler görmüyorlarmı?

Toplam Hit: 2558 Toplam Mesaj: 21