Bilkentli Öğrencinin Kürdistan Savaşı
-
Büyük felaketler büyük insanların yetiştiği okuldur?
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6267902.asp?m=1&gid=112&srid=3602&oid=1 -
şerefsizler.. kürdistan bir hayal ve yöneticilerin affına sığınaraktan nah gerçekleşir diyorum.......
Türk milleti buna izinmi verecek sanıyorsunuz siz ? çok beklersiniz...
-
helal olsun çocuğa.bu ülkede gençler böyle bilinçli olur ve hareketlerini bilinçli bi şekilde yaparsa isteyen istediği kadar hayal kursun hiçbişe olmaz bize
-
şerefsizler yaa arkadasıda tebrik ediyorum göz yummamıs karsı çıkmıs vatanına sahip çikmiş
-
helal olsun arkadaş ya valla adamları ancalk böyle dize getiririz...
-
Güzel yapmış tebrik ediyorum kendisini.
-
aferim lan
-
HeLaL olsun elemana.. böyle gençlik varken bize birşey olmaz diyeceğim ama diyemiyorum...
-
``Haydi Türk gençleri kendimiz yorum yazıp kendimiz okumakla
yetinmeyelim.Kıvançın protesto mektubunun haberdeki ingiliz
ce metnini koyalayıp yapıştırarak Amsterdam Üniversitesine
Mail yağdıralım.Üniversitenin e-posta adresi:info@uva.nl dir``
(hurriyetim.com.tr^'de ki yorumlardan alıntıdır..)
ingilizce metin..Dr. Guo Xuetang,
In your lecture at the University of Amsterdam on 15 March 2007, you used a map of Turkey on which so-called 'Turkish Kurdistan' was drawn as a separate country with its own borders. Such a country does not exist within the Turkish territories. We are really sorry that you gave this very wrong information to the audience at such a serious university.
We, as the members of the honorable Turkish nation, expect that you make an apology for us, and hope that you will be more careful regarding this issue in your following studies.
-
avrupada böyle çok piç ogretmenler var benimde vardi kurdistan var dio ben yok diom kavga ettik fln
-
Helal olsun da Okurken bi garip oldum tüm dünya böyle birşeyi kabul ettiyse bu haritalar gerçekten avrupanın her yerinde satılıyosa ve hala Türkiye'de AB den laf gelmesin diye susuyosa bence cok ciddi bi sorun var ...