folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bilmeniz Gereken Önemli Şeyler [Vukuat Anında Mesela]

Bilmeniz Gereken Önemli Şeyler [Vukuat Anında Mesela]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı:
    -----------------------------

Terorle mucadele ve organize suclar gozalti ve sorgu odalarina kadar girdim, Allah var bir kere tokat yemedim, birden fazla iseler artist raconuyla kaparlar, filmde arabada sonlanir, herkes isini yapar. 

------------------------------

breh breh cezaevinide gördünmü abey sen (:

:) mutluyum, huzurluyum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bi kere korsancılık yapıyoduk 1 ytl bileti alıp 1,250 satıyoduk anlarsınız ya tamda adamına çattık adam gel alacam dedi oyuna getidi bi güzel dayak yedik

sonra telefon istedi bende o anki panikle devlet hastanesinin nosunu vermişim iyi fikir oluyor arada valla 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    katakulle olayı ilk okul 7 de başladı akadaşlar okula gösteriye gelen tiyatrocuların bilenlerinin fotokopsini çektirmişlerdi :'(. bilet renkliydi,mallar siyah beyaz çektirmiş.ne dayak yemişlerdi offffff

iyi biri değil... TBT
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

tehlikeyi anladın mı yüzüne tükürüp kaçacaksın ya da

tehlike anında arkayı çevir,

şimdi değil salak tehlike anında:D 

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

abü bu devirde saf yada öle suç işlememiş gibi davranmak en büyük hıyarlıktır:D  Sen eğer dövüş mekanın çk yakınındaysan  ve asayiş gelirse helebirde sen kaçma bak bakalım ne oluyor:D

zaten amk dün gece az kalsın asayiş bizi sikiyordu saat 3 te evdek çıktık ben arkadaşım ve kardeşim simit almak için dergi zımbalıyoz uyku yok:D Çıktık adamlar önümüzde durdu çağırdılarşışt şışt die gittik o pala bıyıklarından vede bellerindeki silahtan asayiş olduklarını anladık nereye nerden die sorular sormaya başladılar

adam diyor sabahtandır burdasınız dedik 10 dakka olmadı benim arkadaş gülüyordu adam sabahtandır dediğinde:D eve çok yakın olduğumuz için hemen eve gittik şoku atlattık adamlar korktuğumuzu sandı ama saat 4 te gidip 6 dane simit alıp yedik taze taze:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByNiko
    ByNiko's avatar
    Erkek
    polis geldi mi ne diyecn :) benim arkadaşımın üzerinde kimlik yokdu polisler gözümün önünde vurdu burnunu kırdı neredeyse yarım kilo kan aktı, o halde karakola götürdüler çocuğu yunuslar. ( çocukda esmer biraz doquda büyümüş ondan da şüphelenmişler  ) :(   yanidemekisediğim şu : polis sana onu sormadan'da vurabilir o yüzdn konuyu başlatan arkadaşımızın yazdığı sahte şeylere pekde güvenmeyin. ama orada olmazsan başka yerde işinize mutlaka yarar.

Serefsizlerin serefsizce yasadigi bu dünyada Sende serefsizce Yasiyorsan ADiLiGiNE boncuk takta NAZAR DEGMESiN!!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

geçen gün gazetede okumuştum.bi kaç sivil polis adamın birinden kimlik istemiş. o garibimde demişki ; tamam kimliğimi göstereyiama ama sizde polis olduğunuzu ispatlayın. polis kimliğinizi gösterin demiş:)

adamın döve döve bacagını kırmışlar:)sonra biri hastaneye yanına gitmiş. konuşursan seni oyarlar demiş :)

olay üzerine polislerin ifadesini almışlar. polislerde demişki, bize kızdı arabayı tekmeledi, ayağı ondan kırıldı..

lafı şuna getireceğim.çorbada tuzum olsun.

madem sosyal muhendislikten bahsediyoruz :) polis olanla polis olmayanı ayırt etmeyide bilelim :) tlhszdv olayı olmasın..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

burdan polislere sesleniyorum 

Hepiniz aynısınız ulan ....

:)

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Vukuat anında aklınıza gelmesi gerekenler sadece vukuat anında en az zararı görmeye yönelik olmamlı vukuat sonrası süreçte en az zararı almaya da yönelik olmalı..Aklınıza sizi bu durumdan kurtarabilecek ya da faydası olabilecek kişileri getirin,tanıdık bi polis,avukat,savcı,hakim,belediye başkanı,yani biraz forsu olan kişiler,olayların büyümesini engelleyici rol oynar

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    öle polisin bi tarafına elektrikli fiş zokam :D

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
Toplam Hit: 6244 Toplam Mesaj: 21