Bilmeniz Gereken Önemli Şeyler [Vukuat Anında Mesela]
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------Terorle mucadele ve organize suclar gozalti ve sorgu odalarina kadar girdim, Allah var bir kere tokat yemedim, birden fazla iseler artist raconuyla kaparlar, filmde arabada sonlanir, herkes isini yapar.
------------------------------
breh breh cezaevinide gördünmü abey sen (:
-
bi kere korsancılık yapıyoduk 1 ytl bileti alıp 1,250 satıyoduk anlarsınız ya tamda adamına çattık adam gel alacam dedi oyuna getidi bi güzel dayak yedik
sonra telefon istedi bende o anki panikle devlet hastanesinin nosunu vermişim iyi fikir oluyor arada valla
-
katakulle olayı ilk okul 7 de başladı akadaşlar okula gösteriye gelen tiyatrocuların bilenlerinin fotokopsini çektirmişlerdi :'(. bilet renkliydi,mallar siyah beyaz çektirmiş.ne dayak yemişlerdi offffff
-
tehlikeyi anladın mı yüzüne tükürüp kaçacaksın ya da
tehlike anında arkayı çevir,
şimdi değil salak tehlike anında:D
-
abü bu devirde saf yada öle suç işlememiş gibi davranmak en büyük hıyarlıktır:D Sen eğer dövüş mekanın çk yakınındaysan ve asayiş gelirse helebirde sen kaçma bak bakalım ne oluyor:D
zaten amk dün gece az kalsın asayiş bizi sikiyordu saat 3 te evdek çıktık ben arkadaşım ve kardeşim simit almak için dergi zımbalıyoz uyku yok:D Çıktık adamlar önümüzde durdu çağırdılarşışt şışt die gittik o pala bıyıklarından vede bellerindeki silahtan asayiş olduklarını anladık nereye nerden die sorular sormaya başladılar
adam diyor sabahtandır burdasınız dedik 10 dakka olmadı benim arkadaş gülüyordu adam sabahtandır dediğinde:D eve çok yakın olduğumuz için hemen eve gittik şoku atlattık adamlar korktuğumuzu sandı ama saat 4 te gidip 6 dane simit alıp yedik taze taze:D
-
polis geldi mi ne diyecn :) benim arkadaşımın üzerinde kimlik yokdu polisler gözümün önünde vurdu burnunu kırdı neredeyse yarım kilo kan aktı, o halde karakola götürdüler çocuğu yunuslar. ( çocukda esmer biraz doquda büyümüş ondan da şüphelenmişler ) :( yanidemekisediğim şu : polis sana onu sormadan'da vurabilir o yüzdn konuyu başlatan arkadaşımızın yazdığı sahte şeylere pekde güvenmeyin. ama orada olmazsan başka yerde işinize mutlaka yarar.
-
geçen gün gazetede okumuştum.bi kaç sivil polis adamın birinden kimlik istemiş. o garibimde demişki ; tamam kimliğimi göstereyiama ama sizde polis olduğunuzu ispatlayın. polis kimliğinizi gösterin demiş:)
adamın döve döve bacagını kırmışlar:)sonra biri hastaneye yanına gitmiş. konuşursan seni oyarlar demiş :)
olay üzerine polislerin ifadesini almışlar. polislerde demişki, bize kızdı arabayı tekmeledi, ayağı ondan kırıldı..
lafı şuna getireceğim.çorbada tuzum olsun.
madem sosyal muhendislikten bahsediyoruz :) polis olanla polis olmayanı ayırt etmeyide bilelim :) tlhszdv olayı olmasın..
-
burdan polislere sesleniyorum
Hepiniz aynısınız ulan ....
:)
-
Vukuat anında aklınıza gelmesi gerekenler sadece vukuat anında en az zararı görmeye yönelik olmamlı vukuat sonrası süreçte en az zararı almaya da yönelik olmalı..Aklınıza sizi bu durumdan kurtarabilecek ya da faydası olabilecek kişileri getirin,tanıdık bi polis,avukat,savcı,hakim,belediye başkanı,yani biraz forsu olan kişiler,olayların büyümesini engelleyici rol oynar
-
öle polisin bi tarafına elektrikli fiş zokam :D