Bilsa"Nın Sistesi Hacklenmiştir.
-
attığınız mesajlara bak a.k. :D
-
Kehanet bu son yorumuna harbiden gulerim :)
-
ha bıde sene sonu notlar hocaların elınden gecıyor demiş firex arkadasımız :D
------------------------------
Çokmu komik değiştirince görürsün.Hocalara notların kontrolü için liste verildiğini kontrol edilip imzalandıktan sonra gönderildiğini kaç sefer gördüm sene sonunda.Aman banane ya ne haliniz varsa görün. -
Kehanet, yok abi ben anlamam böle işlerden pek..
-
yaw adam deneme amaçlı joomla kurmuş bunlarda atlamış :D
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=beyaz&folderid=34423
okusaydın hoca burayı hack meck boş iş web hack..
Siteyi hackledin ne oldu?Elinine geçn tek birşey nedir?Sistemleri çok mu iyi biliyorsun gidip bilgisayarcıda çalışacaksın yoo..
Sadece web hack.BAri biraz sistem öğreninde bilgisayarcıda çalışın hayatınız kurtulsun aq. -
Firex hacı yok sen yanlıs anladın beni yaw ...orda olsıne guldum komık buldugum için dgl...ve senın dedıgın yanlıstırda demedım sadece ben mudur yardımcıısna sordum onun bana verdııg cevabı soledım hacı yanlıs anlama....
yaw adam deneme amaçlı joomla kurmuş bunlarda atlamış :D ....dostum ne fark eder sonucta bu sitede dıger bılsa sıtelerıyle aynı ...aynı yerden host alınmış aynı seyler ve aynı guvenlık var.... bu dıger okul sıtelerıne ornek olarak gosterılen ve okul sıtelerının bole olması gerektıgını anlatan bı sıteydı tum ıcerıgını ben sılmıstım joomlayı tamamen anlıyana kadar bıraz haşat oldu işte :D.....
"http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=beyaz&folderid=34423
okusaydın hoca burayı hack meck boş iş web hack..
Siteyi hackledin ne oldu?Elinine geçn tek birşey nedir?Sistemleri çok mu iyi biliyorsun gidip bilgisayarcıda çalışacaksın yoo..
Sadece web hack.BAri biraz sistem öğreninde bilgisayarcıda çalışın hayatınız kurtulsun aq. "
zumsuk hacı bak şimdi sende yanlışsın burda benım anlayışım aynı ...yanı bişeye gırışeceksem once hjamurundan baslarım...ama yanı baktım adamlar bı acıkvermışş sıfre elımde yanı daşşagına bı ındex basmazsam ayıp olurdu ...:D...ve maksat sohbet-ul muhabbet ti..ındexede bakarsan 31 team yazmısım...anlıyagın alay konusu ettık o kadar...yoksa elıme gecen bısey yok ve kanıtlamaya calıstıgım bıseyde yok ....hem ben web hackten pek anlamamda....
ama eger senın dedıgın gıbı herkes bı sıte hack olsun...baska hack veya vb...seyler olsun o işin ehli olup sonra bunu yapmaya kalkışsa ortada zaten acılacak konu kalmazdı busefer kımse hacklemek yerıne bence guvenlıkcı olurdu...ve o işin ehli olmus yanı o işi yaprdı artık neden hacklesınkı degılmı...?
sonuc olarak "senın soledııgn cok guzel bır öğüt olur" herkes bunu uygulamaya calıssa ıı olur... ama sen bole hıc kımse yapacagı seyın ehli olmadan yapmasın dersen bana bıraz dogru gibi gelmedi...bu benım fıkrım sen veya sız ne dersınız bılemem....
bu arada compu ,bu yazımada gulme :D.. her yazdıgıma gulersen işimiz var senle :D... -
31 TEam budur:)..
31 TEaM in üyesi olarak saygıyla eğiliyorum:)))..
Tebrikler 31 teaM:).. -
renenin dedigi gibi ileri seviye lamerlik bu herhalde (:
ya bilsa webtest diye alanda bir CMS deniyor sizde orayi "sözde" hackliyorsunuz.
Hem birde Bilsanin ne sucu günahi var? Sen hakkinla not alamiyorsun yazik. Adamlar iyi bir okul sistemi gelistirmisler iste. Yapmayinca türkiye cok geride diyorsunuz yapincada isinize gelmiyor.
Yapiyor suc yapmiyor suc.
Bir karar verin. -
bizim lisede bilsa kullanıyodu ben paşa paşa gidip devamsızlık düşürüyodum aq. sorun demek sende. ilk önce keylogger bastım şifrelerini öğrendim sonra 45 dk. lık yemek arasında odaya girip düşürdüm devamsızlığı. ilk başlarda heyecanlıydı ama sonra günlük sıradan bi iş haline geldi.
son düşürmemde çok pis bi vurgun yaptım, tam günleri yarım, yarım günleri de oldugu gibi sildim ve kaçmaya tekrar dvm ettim. karnede 18 gün yazıyodu.
notlara karışmayı düşünmedim çünkü notlar aq.mun hocaları karne döneminde 3-4 sefer kontrol ediyodu.
Toplam Hit: 9762 Toplam Mesaj: 27