Bilyonerdeki İstatistikler İse Yarar Mi ?
-
JpnTr bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdıJpnTr bunu yazdı
Utku Şen bir program yazmıştı zamanında
https://play.google.com/store/apps/details?id=md.fedora.futbolkahini&hl=tr buradan inceleyebilirsin
OHA 100.000-500.000 yayım tarihi 2016-Nisan ? WUHHHH Oha harbiden. ne işsiz adamlar var.
Ben idda oynamaya 3 yaşında çocuğunu yanına getiren baba gördüm hocam. Adam oynarken öyle bir konsantre olmuş ki kızı sandalyeden düşecekken ben tuttum, bu olaya şahit olduktan sonra 80Milyon indirilse de şaşırmam
Şu PS de çok yararlı uygulamalar 2-3 bin indirme zar zor alıyor. Abi biz malız. Ciddiyim. Iyi uygulamanın önemi yok Hedef kitleye yoğunlaşsak şimdiye milyarderiz. Program yazmaktan beyin kalmıyor ki hedef kitleyi düşünek..
-
MhmdAlmz bunu yazdıJpnTr bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdıJpnTr bunu yazdı
Utku Şen bir program yazmıştı zamanında
https://play.google.com/store/apps/details?id=md.fedora.futbolkahini&hl=tr buradan inceleyebilirsin
OHA 100.000-500.000 yayım tarihi 2016-Nisan ? WUHHHH Oha harbiden. ne işsiz adamlar var.
Ben idda oynamaya 3 yaşında çocuğunu yanına getiren baba gördüm hocam. Adam oynarken öyle bir konsantre olmuş ki kızı sandalyeden düşecekken ben tuttum, bu olaya şahit olduktan sonra 80Milyon indirilse de şaşırmam
Şu PS de çok yararlı uygulamalar 2-3 bin indirme zar zor alıyor. Abi biz malız. Ciddiyim. Iyi uygulamanın önemi yok Hedef kitleye yoğunlaşsak şimdiye milyarderiz. Program yazmaktan beyin kalmıyor ki hedef kitleyi düşünek..
Reklam yapmak da çok önemli. İnsanoğlu artık her konuda üşeniyor, eğer bir konuda harcanan eforu azaltırsan tercih sebebi olursun. Bir ara whatsapp son görülme olayı çok popülerdi bayağı iyi meblağlara uygulama yazdırıp parayı kırdılar. Güzel bir konu buluabilsem ben de yazacağım ama aklıma adam gibi bir şey gelmiyor
-
easy come easy go genşler
böyle şeylere pekte kanmamak lazım
futbol artık spor değil o yüzden sağlam şikeci arkadaşlar edinip onlara basmak daha mantıklı bence
ps hayatımda 2 kere kupon yaptım 3 maç oynadım 5 maçtan yattım o kadar uzağım konuya :W