Bim Aktüel : Gitar 39.50 YTL ?
-
unkapanındakiler gibi portakal sandığı çıkma olasılığı yüksek :) biz bizim evin altında olduğu için takip ediyorum sürekli :P unkapanında filan bu fiyata portakal sandığı var ama bime gelen mallar şans işi. Le cola filangibi çakma şeyler felaket ama mesela stepper vardı geçen bitane:D 20 ytl kaliteli bişeydi.
-
bim in ilk açıldıığı günü hatırlıyım çok ucuz die dedikodular vardı.Vesselam gün geldi bu hala geldi aslında bim ucuz mucuz deil kendi adına üretilen ürünleri ucuz onlarda dandik dier ürünle gimadan bile phalıS:
-
gima duruyormu yav :x
-
Mortunes bunu yazdı:
-----------------------------
gima duruyormu yav :x
-----------------------------alışkanlık hoca prdn:D karfur
-
Bende bi gima kart var geçermi acep karfurda xd
-
bi bilen eline alıp çalacak yoksa alınmaz bu iş görmez diye düşünüyom muhtemelen bu dandik üretimlerin hepsi farklı ton ve ses verir o sebeple en güzelini bulmak gerek içlerinden :|
-
desene yandık $imdi bütün barzolar gitar alıp resimler çekecekler :B sonracıma gitarist_boy_18 tarzi nickleri e mailleri olacak :| yeni hatun tavlama yöntemleri gitarla resim çektirmek oldu ahah
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
desene yandık $imdi bütün barzolar gitar alıp resimler çekecekler :B sonracıma gitarist_boy_18 tarzi nickleri e mailleri olacak :| yeni hatun tavlama yöntemleri gitarla resim çektirmek oldu ahah
-----------------------------:D
-
normal gitar uzunluğu yaklaşık 100cmdir onuda dikkatini çekerim
-
dai salla bunu ya hiç aklından bile geçirme
bir müzik evinden alacaüın gitar sana bundan biraz pahalı olur ama hakkını verir
sana tavsiyem başlangıç diye dandik bi tane alıyım onla alışırım sonra iyi bi tane alırım deme
orta halli bi gitar al onla devam et ama ben profesyonel olarak çalmak istiyorum dersen o ayrı
orta halli bi gitar seni baya bi taşır ilerde çok çok iyi çalarken düşünürsün şöle 500-600 ytllik yada 1000-1,500 ytllik gitar almayı :)
cort,wasburn,stagg feln yada bunlardan biraz düşük gitarları tercih edebilirsin :)
ama cortu öneririm :)