"Bim" Çadırları (Otomatik Kurulum 3 Kişilik Çadırlar ) Nerede Bulunur ?
-
Bir ara Bim de bahar zamanı otomatik çek - kur 3 kişilik çadırlar vardı . arıyorum bulamıyorum 10 tane çadır lazım nereden bulurum ?
-
Bim çalışanlarına sor depoda kaldıysa satabiliyorlar da 10 tane birden bulman sıkıntılı bence alternatif bir çadır bulmalısın
-
Aradan 1 yıl geçmiş bim de bulman zor gibi görünüyor. Bim'i arayıp nasıl temin edebileceğini sorsan belki bu yıl tekrar satarlar çünkü geçen yıl kapışılmış malzemeler. Alternatif olarak büyük marketlere ve kamp malzemesi satan tükkanlara bakabilirsin. Aynı özellikteki çadırları 100 küsür liraya satıyorlar.
http://www.bim-aktuel.com/2012/05/bim-25-mays-2012-aktuel-urunler-listesi.html
Bim Otomatik Çadırın özellikleri.
- ~200x200x130 cm
- Su geçirmez polyester kumaş
- Sineklikli, taşıma çantalı
- Zemin bağlantı aparatları
-
Le Çadır :P
-
sokoban bunu yazdı
assdfasdasdasd :D
-
sokoban bunu yazdı
valla bu pek lé değil :) baya kullanışlı bi tane aldım ben 4-5 yıl kullandım... 2 dakikada kuruluyor... üstüne üstlük de 50 tl ...
-
Beyler satılık kamp malzemeleri var ilgilenenler pm den beri gelsin.
-
200 e 200 olandan vardı bizde çok bi ince ama olsun iş görür sadece üstünü bişeyle örtmek gibi bişey 3 kişi biraz zor sığarsınız ama sığarsınız yani..
havalandırma açınca pöfür pöfür :D -
zone bunu yazdı
200 e 200 olandan vardı bizde çok bi ince ama olsun iş görür sadece üstünü bişeyle örtmek gibi bişey 3 kişi biraz zor sığarsınız ama sığarsınız yani..
havalandırma açınca pöfür pöfür :D3 kişi sığmaz da iki kişi sığar ucuz olursa 15 çadır alırız...
-
Bugün A101 de var
-
bu iyi oldu işte ... sağolasın :) bayadır takip ediyorum bim'i gelmedi bu sene cinsliğe bak aradık ya demiştim :)