Bim Deki Bu Monitör Sizce Nasıl
-
Arkadaşlar tavsiye edermisiniz özellikleri filan nasıl pc de kullanacağım sadece,
http://www.bim.com.tr/ayin-urunleri/ayin-urunu.html -
100 hz yazıyor ama hdmı girişleri 60hz'e kadar diyor anlamadım 40hz nereye gitti:/
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
100 hz yazıyor ama hdmı girişleri 60hz'e kadar diyor anlamadım 40hz nereye gitti:/
-----------------------------Evde boru kadar full hd toshiba tv var onda da böyle oluyor 1080p izleyince yenileme hızı neredeyse yarı yarıyo düşüyor,
Edit:Saçmalığa bak yahu http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-32-full-hd-lcd-televizyon-32pfl5405h/ProductDetails.aspx?productId=evph32pfl5405h&categoryId=155051
1080p olarak izlemek isteyince 50/60 hz düğşüyor değerler,
-
bu fiyata bu özellikler iyi gibi görünüyor ama aldıktan sonra bi sorun çıktıgında oldugu gibi elinde patlar..
bu tür elektonik aletlerde servis ağı çok önemli.bence bu ürünün istanbulda en fazla 3 tane servisi vardır gerisini sen düşün :)
servise versen gene dert günlerce belersin artık gelecek olan parçaları .
sana tavsiye üzerine 250 daha koy samsung al.10 numara televizyonları var hiç sıkıntı yaşamasın..
-
tv değil mi bu?
-
husnuweb bunu yazdı:
tv değil mi bu?
-----------------------------monitör olarakta kullana bilir pc çıkışı varsa
-
-
bimde mağza müdürü bir tanıdığım var. içi samsungmuş. samsuga yaptirmişlar dediğine göre.
-
hocam bimden televizyon mu alınır, elektronik mağzasından alsana adam akıllı :)
o tv nin son kullanma tarihi geçmiştir :P
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------o tv nin son kullanma tarihi geçmiştir :P
-----------------------------Ben bu espriyi bimde satılan her ucuz ürün için yapıyorum :D:D
-
vanhelsink bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
tv değil mi bu?
-----------------------------monitör olarakta kullana bilir pc çıkışı varsa
-----------------------------sadece monitör olarak kullanacakmış. bu paraya gayet güzel monitörler var.