folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder BIMER‘E Başvurun Kart Aidatını Geri Alın

BIMER‘E Başvurun Kart Aidatını Geri Alın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

Çok tartışılan kart aidatı ve hesap kesim ücretleriyle ilgili kesin ve hızlı bir çözüm almak mı istiyorsunuz? Kolay Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BIMER) başvurarak kart aidatı ve hesap kesim ücretleriyle ilgili kesintileri geri alabilirsiniz. Bankaların kredi kartı aidatı ve hesap kesim ücretleriyle ilgili kesintileri, internet üzerinden yapılan başvurularla geri alınabiliyor.

Bankalardan da talep edebilirsiniz

Kart aidatlarını geri alabilmek için pek çok yöntem kullanılıyor. İlk olarak bankanızdan böyle bir talepte bulanabiliyorsunuz. Bazı bankalar bu talebe olumlu yanıt veriyor müşterisini kaybetmek istemiyor, bazısı ise ret ediyor. Konuyla ilgili ayrıntılarıKart aidatını mahkemeye gitmeden nasıl alabilirsinizbaşlıklı yazımızda öğrenebilirsiniz.
    İkinci bir yol da Tüketici Hakları Dernekleri. Her ilçe kaymakamlığı içerisinde yer alan Tüketici Hakları Derneklerine vasıtasıyla iade talebinde bulunabiliyor. Dernek bazı durumlarda dava da açıyor. Sık sık duyduğumuz farklı şehirlerde açılan kart aidatı ve hesap kesim ücretleriyle ilgili davalar emsal dava olabiliyor.
    Hızlı çözüm yolu

En hızlı ve etkin çözümlerden biri de Başbakanlık İletişim Merkezi BİMER üzerinden yapmak. BİMER başvuruları en kısa sürede ilgili Tüketici Hakem Heyetine gönderiyor. Bilgiler sisteme kayıt edilerek işleme konuyor. Tüketici Hakem Heyeti bankaya yazı ulaştırarak hesabına kesinti yapılan tutarı iade ediyor.

http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

şikayet kısmında durumunuzu iletiyorsunuz .

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

bimer aracılıgı ile alan varmı gercekten.bana pek inandirci gelmedi bu haber.bimere yazayim bakalim ne olacak.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

eyv. bu güzel oldu hocam.

bi kaç bin dolar alacağım vardı :) 

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

gecmise donuk kart aidatlarını da alabiliyor muyuz?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

Konuyu googleye yazın bakınız tıkla

sonuç olumlu birşeyler çıkar gibi

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

Garanti vermiyor diye biliyorum hatta karsi dava aciyormus.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    ben de merak ettim bu yolla iadesini alan var mı ?

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek

Burada gördükten sonra yazdım yolladım bakalım sonuç çıkarsa bildiririm.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo
    streetw1se bunu yazdı

gecmise donuk kart aidatlarını da alabiliyor muyuz?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Kredi kartı aidatı ve bankaya hesap ücreti ödeyenler internetten başvurmaları halinde paralarını geri alabilecekler.

Bankaların kart aidatı ve hesap kesim ücretleriyle ilgili kesintileri, internet üzerinden yapılan başvurularla geri alınabiliyor.

Amasya’da Bilgi Güvenliği ve Tüketici Hakları Araştırmacılığı üzerine çalışan bilgisayar eğitmeni Hasan Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bankaların müşterilerinden kestiği aidatların internet üzerinden yapılan başvurularla geri alınabildiğini söyledi.

Tüketicilerin haklarını savunmak istediklerini ifade eden Yıldırım, "Bankalar, müşterilerinden kart aidatı ve hesap kesim ücretleri almaya devam ediyor. Tüketiciler bu kesintileri evrak doldurmadan güvenli bir şekilde kolayca geri alabilir. İnternet üzerinden yapılan başvuru sonrası kesintiler tüketicinin hesabına iade ediliyor" dedi.

BAŞVURULAR BİMER ÜZERİNDEN YAPILIYOR

Yıldırım, söz konusu başvuruların Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) üzerinden güvenli ve hızlı bir şekilde yapılabildiğini belirterek, şunları kaydetti: ”BİMER ilgili başvuruyu en kısa sürede ilgili Tüketici Hakem Heyetine göndermekte. BİMER üzerinde yaptığınız başvuruda bilgilerinizin hepsi sisteme kayıt edilir ve başvuru işleme konulur. Sonrasında ise Tüketici Hakem Heyeti, ilgili bankaya gerekli yazıyı ulaştırır ve banka, hesabınıza kesinti yapılan tutarı iade eder. Amasya’da bazı tüketiciler kart aidatı ve hesap kesim ücretlerini bu şekilde geri aldı.”

45 LİRALIK ÜCRET GERİ İADE EDİLDİ

Amasya Endüstri Meslek Lisesi öğretmenlerinden Murat Bülbül ise BİMER’e banka kesintilerinin iadesi yönünde internet üzerinden evraksız ve prosedürsüz başvuruda bulunduğunu, yaklaşık 1 ay içinde başvurusuna cevap alarak hesabına 45 liralık kesintinin iade edildiğini söyledi.

Başvuru sürecinde Tüketici Hakem Heyeti ile ilgili bankaya gitmeden işlemlerini internet üzerinden kısa sürede yaptığını anlatan Bülbül, bankanın hesabına 45 lirayı ”iade” yazısıyla yatırdığını bildirdi.

alan var demekki oluyor.

sansar55 tarafından 15/Şub/13 16:27 tarihinde düzenlenmiştir

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    edit denıyorum bakalım ne olacak
    zalimadam tarafından 15/Şub/13 16:47 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 5550 Toplam Mesaj: 12