Bim'in Özel Ürünleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Mause ben uzun zaman kullandım hocalar aynısından gerçekten kaliteli güzel bir mause tavsiye ederim birde kulaklık olsaymış logitech iyi olurmuş

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    manyaksi bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı

Ben akp ye kazandırtmam arkadaş isterse beleş versin amk

beleş verirse kazanmış olmuyo bee kardeşimm :D:D... ama haklısın vazgeçtim bende amk..

Helal müridime :D kazanmış oluyozda oda başkasının cebinden çıkıyo amk :D

Mycity tarafından 02/Mar/13 00:41 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Soğutucu iyimiş ya :)

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı

Soğutucu iyimiş ya :)

:)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

2 mouse 2 kart okuyucu 1 led lamba aldım :D  flash disk fln gelmemiş bile o yüzden alamadım

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    UNKN0WN bunu yazdı

Mause ben uzun zaman kullandım hocalar aynısından gerçekten kaliteli güzel bir mause tavsiye ederim birde kulaklık olsaymış logitech iyi olurmuş

Mause u 2 yıldır kullanıyorum..ama ya ben yanlış mause a bakıyorum ya da mause zaten heryerde 19-20 tl

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Üşendim demiştim kardeşimin ısrarıyla gittim 16gb sandisk i aldım, oda son 1 tane kalmıştı :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı
    UNKN0WN bunu yazdı

Mause u 2 yıldır kullanıyorum..ama ya ben yanlış mause a bakıyorum ya da mause zaten heryerde 19-20 tl

Aynen hocam bende almıştım görünce ama normal  fiyati zaten 22 - 25 tl arası bişi :) 

Toplam Hit: 4153 Toplam Mesaj: 29