Bimselle Geçmeyi Düşünüyorum...
-
bende bimcell e geçtim en iyi tarafı 250 dk 10 tl olması
-
sLeymN bunu yazdı4eye bunu yazdı
Avea 500 dakika her yöne + 5.000 sms her yöne + Sınırsız internet 21 lira 21 kuruş. 2 ay olacak geçeli memnunum. Tavsiye ederim.
bu hangi tarihe la ? bende 4000 sms az olanı var 19 lira? bende buna geçim?
detay burada var sülo
http://www.tahribat.com/Forum-Her-Yone-500-Dakika-5000-Sms-Ve-Sinirsiz-Internet-Tarifesi-164257/
geçişle alakası yok ayrıca arkadaş faturalıya geçmişti 500 dakikayı 20 liraya alıyordu sonra aradı tekrardan ben bu kampanyaya geçmek istiyorum dedi 500 dakika 5,000 sms sınırsız internet dedi kadın işlemleri yaptı geçti.
Not: Bu kampanya şimdi 30 tl olmuş. Başka bir arkadaş geçicik 30 lira oldu demişler. Ben 21 lira iken geçtim 1 yıl fiyat garantisi ile :F -
turkcell (her yöne 500)
500 dh HY + 100 Sms HY + 100 Mb internet = 30 tl
bimcell
250 dk HY + 500 Sms HY + 100 Mb internet = 10 + 7 + 8 = 25
eğer internet falan kullanmıyacaksnız çok fazla telefon kulağında gezen bir değilseniz bence gayet mantıklı
ama aylık 250 dk üzeri konuşuyorsanız sms ve internet kullanıcaksanız diğer operatorler daha cazip.
ayrıca 10 tl ye 250 dk HY tarifesinde ücretlendirme saniye bazında (6 sn) yapılıyormuş kısa konuşmalar için çok iyi
ha bir de tarife almazsan sms 10 krş muş : )
*bir de soru sorayım; bimcell'e numara taşıyınca ücret veriyor muyoz ?
-
Devir internet devri, günde 6-7 saat ortalama dünyanın öbür ucuyla telefonda konuşuyorum ve wifi olan her yerde tamamen bedava, wifi yoksa 500mb kotalı 3g internetim fazlasıyla yetiyor. (35tl aylık)
İşin güzeli en ucuz ve gerizekalı bir "akıllı" telefonla bile bunu yapabiliyorsunuz.(bkz: viber)
(bkz: skype) (istersen görüntülü konuş amk.)
-
HannibALgan bunu yazdı
Yeni SMS'iniz Var!
Gönderen: Erdal Abi
Tarih: 21.10.2012
Saat: 14:17:05
Metin: Mübarek akşama pilavlı var, gelmezsen darılırız.
Bu hafta BİM'lerde Yağsız Kıymanın Kilosu Sadece 29.90 TL.
:D:D
-
// Konu disi
Ne zaman bu basligi okusam "Besmele cekmeyi dusunuyorum" diye okuyorum. Son gunlerde bende tuhafliklar basladi.
// Konu disi
-
sniperscope bunu yazdı
// Konu disi
Ne zaman bu basligi okusam "Besmele cekmeyi dusunuyorum" diye okuyorum. Son gunlerde bende tuhafliklar basladi.
// Konu disi
hiç olmazzsa Cuma namazına git bakarsın bi düzelme olur
-
Burada en yakin camii 80km otede.
-
yav hacı ne bimcelli ya git ana şebekesine avea işte heryerden kol gbi geçirmeye çalışıyor 500 dk 50 tl yapıyo 1000dk 100tl ucuzmu yani avea kendi şebekesinde bu paraya 5000 dk 5000sms veriyor la :) vodafone keza öyle türkcell kullanmam zaten uzak dursun bana
-
Ben telefonla çok konuşanlardanım. Turkcell Gold Plus kullanıyorum yıllardır. Çok memnunum. Biraz pahalı olduğunu kabul ediyorum. Ama kaliteli gerçekten arkadaşlar. Hemde bariz bir şekilde....
Şimdi şöle bişey sorayım:
Benim Paketim: 5000 dk trcell + 2000 dk heryöne + 2000 sms heryöne + 2 GB internet
Aylık sabit ödeme: 95 TL
Buna denk bir paketi veya biraz daha az dk sı olan bir paketi bimcell de ne kadara kullanabilirim ? Alternatif bir paket varsa söyleyin bilelim de 2. bir numara alıp bi süre deneyeyim...