Binalarda Enerji Kimlik Belgesi (EKB) Zorunlu. (Yardımcı Olabilirim)
-
Enerji Verimliliği Kanuna göre tüm binlar Enerji Kimlik Belgesi (EKB) almak zorunda. Tapuda alım-satım işlermleri sırasında istenilecek (2 mayıs 2017 tarihi itibari ile) bu belge kiralama yapılabilmesi için de mecburidir (lakin kiralama da bunun kontrolü nasıl olacak bilgim yok)
Eğer binalarına Enerji Kimlik belgesi (EKB) almak isteyen müridler olursa, tabiki de buraya daha özel bir maddi manevi şartlar sunulacaktır.
EKB almak isteyen müridler buradan iletişime geçmesi yeterlidir. Lakin ben yinede firmamızın linkini atayım lakin buradan teklif almaları halinde ektra hassasiyet sağlayabilirim.
Not: işi benim yapmam önemli değil, her işte olduğu gibi bu konunun da sahtekarlığı mevcuttur. Müridlerin bu konularda da yardımcı olurum. (işin sahtekarlığını burada yazmak istemedim, eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek istemem)
http://www.kocamuhendislik.com/enerji-kimlik-belgesi/
burası da firmamızın ilgili sayfası.
Bolvadinli tarafından 11/Şub/17 13:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Hayy böyle işe :D 2 daire satak diyoruz yasalar ile işi zorlaştırıyorlar. Muhterem bende Antalya'da emlak işi yapıyorum.Şu işin çakallıklarını bilsem fenada olmaz hani :))) (özelden yada burdan yazarsan cok makbule geçer) Bu arada farklı şehirlere hizmet verebiliyormusunuz?
-
bu firmayı nasıl kurdunuz? kurmak istesem ne yapabilirim
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Hayy böyle işe :D 2 daire satak diyoruz yasalar ile işi zorlaştırıyorlar. Muhterem bende Antalya'da emlak işi yapıyorum.Şu işin çakallıklarını bilsem fenada olmaz hani :))) (özelden yada burdan yazarsan cok makbule geçer) Bu arada farklı şehirlere hizmet verebiliyormusunuz?
İşin çakallığı kabaca sahte evrak, sizin yapacağınız birşey yok. Bu olay tapudan döner ama sahte evrağa para vermeyin diye uyarmak istemiştim. Sizin niyetiniz başka.
Tabiki tüm Türkiye'ye hizmet verebiliyoruz fakat sizin niyet başka hocam.
-
trooper bunu yazdı
bu firmayı nasıl kurdunuz? kurmak istesem ne yapabilirim
öncelikle mühendis olmanız şart. sonra bakanlığın kurs ve sınavlarından sonra uzman olman lazım. sonra da bakanlığın istediği standartlarda (ki bu da teknik personel ve ekipman) firma kurman.
-
Herşey zorunlu mq memleketinde .
Okadar imar ruhsat zemin etüdü tarrak kürek parası alıyorlar .
Ben neden taşerona para veriyorum sertifika için .
gelsin kontrolünü yapsın oç .yada proje aşamasında zorunlu koşsun . para için annelerini satacak it soyları.
samaccc tarafından 11/Şub/17 13:46 tarihinde düzenlenmiştir -
samaccc bunu yazdı
gelsin kontrolünü yapsın oç .yada proje aşamasında zorunlu koşsun . para için annelerini satacak it soyları.
Zaten 5 senedir iskanda istenilen evraklar içerisinde. kontrolünü yapacak oç kim onu anlamadım.
-
Bolvadinli bunu yazdısamaccc bunu yazdı
Zaten 5 senedir iskanda istenilen evraklar içerisinde. kontrolünü yapacak oç kim onu anlamadım.
bu kadar alıngan olmayın .
sen basit bir firmasın . sana neden küfür edeyim.
benim derdim en ufak şeyi allayıp pullayıp paraya çevirmeye çalışan sistemle. kendi yapması gerekeni yapmaz ama vergi almaya gelince sor agitsin.
samaccc tarafından 11/Şub/17 14:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Sorularım olacak mobildeyim eve geçeyim olmadi pm atacağım
-
Bolvadinli bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
İşin çakallığı kabaca sahte evrak, sizin yapacağınız birşey yok. Bu olay tapudan döner ama sahte evrağa para vermeyin diye uyarmak istemiştim. Sizin niyetiniz başka.
Tabiki tüm Türkiye'ye hizmet verebiliyoruz fakat sizin niyet başka hocam.
Yok hocam niyet meselesi değil.Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum.Müşterime her alanda bilgi verme benim için kocaman bir artı oluyor.Donanımlı olmak olabilmek müşteriye ilişkilerim için sağlıklı oluyor.Ben bakın bu işlerde böyle çakallıklar dönüyor dikkat edin dediğim zaman müşteri haklarını korudugum için güven duygusu veriyor.Konunu baltalamak istediğim için o şekilde yazdım
-
Konuyu hortlatalım .
Fiyatlar nasıl oluyor
Evraklar ne kadar sürede oluyor
Eski evlerde neler yapılmalıki kimlik alabilsin?
Yoksa pompamı bul tanıdık 200 tl imza atsın geç gitsin .
Birde kiralama durumunu öğrenebildinmi kim nasıl kontrol edecek evi ?