Binali Yıldırım Fiber Konuşması
-
d3lete bunu yazdı
Ya sen niye paylaştın bunu geberdim gülmekten :)
-
mkyb bunu yazdı
Yalnız Turkcell müdürü nasılda seviniyor bakan laf söyledikçe. :)
hadi inş. hocam.
geçen ttnet reklamına da yasak geldi düzenleme yapın diye. ttnete siktiri çekip s.o. için bi yol vermeleri güzel olur.
edit: şimdi dinledim adam ttnet'e yapamıyorsan bırak ibneliğin luzumu yok demiş. fibere acilen yönelmek lazım demiş umarım olur. ttnet gibi 1 vida bile değişmeden aynı hat üzerinden fiber veriyoruz dönemi biter inş. -_-
Kreyzi tarafından 11/Şub/16 14:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdımkyb bunu yazdı
hadi inş. hocam.
geçen ttnet reklamına da yasak geldi düzenleme yapın diye. ttnete siktiri çekip s.o. için bi yol vermeleri güzel olur.
edit: şimdi dinledim adam ttnet'e yapamıyorsan bırak ibneliğin luzumu yok demiş. fibere acilen yönelmek lazım demiş umarım olur. ttnet gibi 1 vida bile değişmeden aynı hat üzerinden fiber veriyoruz dönemi biter inş. -_-
Yazdığına kendin inanıyormusun?
-
DuPi bunu yazdıKreyzi bunu yazdımkyb bunu yazdı
hadi inş. hocam.
bıraksaydın hocam 2dk ne güzel hayaller kurmuştum :W
-
Kreyzi bunu yazdıDuPi bunu yazdıKreyzi bunu yazdımkyb bunu yazdı
hadi inş. hocam.
bıraksaydın hocam 2dk ne güzel hayaller kurmuştum :W
ahahahahahahahahaha :D:D:D
yalnız biraz daha sıkıya alabilirler şimdi. zaten bu fiyatlara 500 mbit internet almanız gerekirken 10mbit'e takılıp kalmış ülke. 100tl ye 500mibt sınırsız burda. Türkiyeye gittiğim zaman delleniyorum resmen.youtube'da video izlenmio. bizim ev zaten berbar.3-4 mbit gelio gelirse...ilk gittiğim ay alışamıyorum bişiler izliorum fln 15 gün sonra bi msj kota dolu 1mbite düşürdük die. sonra diorumki olm iiki türkiyede yaşamıomnese gelişmeler olur inşallah
unbalanced hocam valla senden olurda sen akp'li deilsin :D -
-
unbalanced bunu yazdı
adam alay konusu oldu diye kendini geliştirmiş :) maalesef "işin uzmanı" gerekli yerlere getirilmediği için sıkıntı çıkıyor. Binali yıldırım gemi inşaa ve denizcilik mezunu.. Ulaştırma ve denizciliği anlarım ama haberleşmenin o bakanlıkta olmaması lazım, bilim, sanayi ve teknoloji bakanlığının altına girmeli hatta bu devirde bu 3 kısmında ayrılması gerek ve bu konuda uzman insanların getirilmesi gerekiyor.. Yoksa ne doğru dürüst vizyonunuz olur, ne iki kelimeyi bir araya getirip insanlara açıklayabilirsiniz..
Ben talibim teknoloji bakanlığına :)
enerji ve tabi kaynaklar bakanlığına
fizik - elektrik-makine- kimya - maden- jeoloji vb bir çok branştan adam getirilebilecekken
en ilgisiz bölümlerin birinden adam getir :|
İstanbul Üniversitesi
İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olan Albayrak, profesyonel yaşamına 1996 yılında başlamıştır. -
titinetin taaa superonlaynın taaa
-
mkyb bunu yazdı
Abi adam doğal komedi lan koptum :) 39. saniye ve 54. saniyeye dikkat ...
Kemal Sunal'dan sonra asrın Şabanı olarak başrol alırmış ama Genel Müdür olmuş pehhh :P
-
Bu adam Türkiye Tenis Başkanıyken ptt müdürü oldu şuan danıştay üyesi olarak görev yapıyor. Bi şans bana gülmedi.