Binance (Üyelikler Açıldı), Bitcoin Ve Diğer Altcoinler Nasıl Alınır? Soru-Cevap
-
Hocam binance ye direk Dolar yatirabiliyormuyuz?
-
-
El_Sharaby bunu yazdı
Hocam binance ye direk Dolar yatirabiliyormuyuz?
maalesef, türk borsalarından alıp binance'a atmanız gerekiyor.
-
-
alicem bunu yazdı
koinim hesap onayı için abidik gubidik şeyler istiyor
edit : Lütfen bir kağıda Koinim.com sitesine bitcoin almak amacıyla Türk Lirası yatırabilmek için hesap onayı talep ediyorum yazınız ve bu yazıyı kimliğinizle beraber elinizde tutarak çektiğiniz fotoğrafınızı sisteme yükleyiniz.
Fotoğrafınızda T.C. kimlik numarası ve seri numarası okunabiliyor olmalıdır.Fotoğrafınız kimlik resmi ile karşılaştırılacağı için yüzünüzün net görünmesi gerekmektedir.Fotoğrafınız endüstri standardı AES ve RSA şifreleme teknolojileri ile korunmaktadır.Destekleyen tarayıcılarda bu sayfadaki kamera özelliğini kullanarak da fotoğrafınızı çekebilirsiniz.Örnek fotoğraf:umit tarafından 04/Oca/18 16:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Abicim en hesaplı ve masrafı düşük olan dogecoin alın ve onu dış borsalara gönderin
Dış borsada bitcoine çevirin ve istediğiniz altcoini alın
Koineks te dogecoin var
-
Degeri düsük kripto paralardan bahsedebilirmisin hocam
-
C-force bunu yazdı
Degeri düsük kripto paralardan bahsedebilirmisin hocam
-
Hocam binance şuanda üyelik kapalı izin verilmiyor
-
Hocam ben referral programı merak ediyorum. Kazancı ne oluyor?
Senin linkinle biri üye oldu 500 USD'lik işlem yaptı diyelim sana getirisi ne oluyor?
btc btcturk altcoin bitcoin btc sell satış koinim binance üye olma bitcoincash paribu kripto para almak