Binicilik Ve Atlar Hakkında Bilgisi Olan?
-
Merhaba arkadaşlar foruma epey uzak bi konu ama Binicilik ve Atlar hakkında bilgisi olan varmıdır nerde ucuza ders alırız hobi amaçlı biraz at binmek istiyorum daha evvel gidipte tavsiye edeceğiniz yerler varmıdır?
-
atlar hakkında epey bilgim var..konu binicilikse google a atmax yaz ya da face te arat..istanbuldaysan bu kluble iletişime gec..biraz pahalı bi hobi yalnız
-
Bu adamı bi yerden tanıyorum ama :P

-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------:)
Ata binmek bir numaralı hobilerimdendir. ama profosyonelce kurs murs yok. köyde kendi kendimize. :W Fakir adamın hali başka :S
-
Baktım kulüplere iMPaLa lakin 50-60 lira civari hemde 45 dk. sı oda ipe bağlıyolar daire çizip duruyo at pek keyfli olmaz sanırım ben biraz daha özgün bi ders alayım istiyorum hem daha uygun fiyatlı olsa fena olmaz hani.
-
sirpence bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:

-----------------------------:)
Ata binmek bir numaralı hobilerimdendir. ama profosyonelce kurs murs yok. köyde kendi kendimize. :W Fakir adamın hali başka :S
-----------------------------En güzeli öyle zaten :)
-
Köyüm olsa tamamda İstanbulluyuz.
-
Fotoğrafı çeken benim :)
Fotoğraf makinası ayteğin...
-
atlara çok ii binerm ;)
-
renegadealien bunu yazdı:
Fotoğrafı çeken benim :)
Fotoğraf makinası ayteğin...
-----------------------------Rene özel isimlerde sessiz yumaşaması olmaz lütfen :\
Aytek'in olacak o :|
-
Güzel foto bide ışığı tersten almasaymış daha iyi olurmuş. tbt de binicilikle ilgilenen kimse yokmuş demek ki.