Binlerce ( € ) Kazanmak, Oturduğun Yerde. Nasıl Mı ?
-
verdikleri paraya bakarak bile dolandırıcı olduklarını anlamak mümkün kim veriyo bu devirde o kadar parayı..
-
zaten akıl mantık var bi tıklamaya okadar vermesi imkansız
-
Yok bu bana göre değil yorulurum ,ben yattığım yerde para kazanmak istiyorum.
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------r10 da var bunun gibi bi sürü sitenin incelemesi. bunun scam oldugu bayagıdır biliniyo. arkadasın dedigi gibi en saglamı bux.to bu konuda.
ama zaman lazım :/
-----------------------------bi arkadaş sittin sene uğraştıktan sonra bux.to da 25 dolar biriktirmişti. o kadar uğraşacağıma gider yazın bi yerde çalışır günde o kadar para alırım
-
cine 5 te cedric başlamış çok güzel
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------çok romantik ama nickelodeon u tek geçerim x mende gizli favorimdir
-
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------efsun bunu yazdı:
-----------------------------çok romantik ama nickelodeon u tek geçerim x mende gizli favorimdir
-----------------------------eskiden jetgilleri izlerdim çok hoşuma giderdi hep öle uçmak istemiştim vay be çocuk olmak ne güzelmiş
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------Alpn bunu yazdı:
-----------------------------efsun bunu yazdı:
-----------------------------eskiden jetgilleri izlerdim çok hoşuma giderdi hep öle uçmak istemiştim vay be çocuk olmak ne güzelmiş
Ewt ya bende çakmaştaşları çok severdim yabadaba du bambam falan ordaki wilma çok sexydi
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu site scam sitesi, yani dolandırıcı, kimseye ödeme yapmadı bugüne kadar, scam listelerinde yer alıyor, tavsiyem böyle şeylere vakit harcamamak. illa böyle yöntemlerle kazanmak isteniyorsa, bux.to sitesini öneririm, geç ödeme yaparlar ama öderler sonunda.
Scam: sanal dolandırıcılık yöntemi
-----------------------------bu siteyi,silindigi icin göremiyorum fakat; o bux.to'nun a.q ben
bux.to kartim var ve 11 aydir hala 1142 dolar parami yatiracaklar..nerdeyse 1 sene oldu
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu site scam sitesi, yani dolandırıcı, kimseye ödeme yapmadı bugüne kadar, scam listelerinde yer alıyor, tavsiyem böyle şeylere vakit harcamamak. illa böyle yöntemlerle kazanmak isteniyorsa, bux.to sitesini öneririm, geç ödeme yaparlar ama öderler sonunda.
Scam: sanal dolandırıcılık yöntemi
-----------------------------bu siteyi,silindigi icin göremiyorum fakat; o bux.to'nun a.q ben
bux.to kartim var ve 11 aydir hala 1142 dolar parami yatiracaklar..nerdeyse 1 sene oldu
-----------------------------1142? nasıl biriktirdin amq:D