Bioenerji. Bilenler-Deneyenler ?
-
VBDream bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Öncelikle Geçmiş olsun hocam... Biyo Enerji konusunda Ahkam kesmek gibi olmasın ama Kişisel kanaatimle bir şeyler demek istiyorum.
Ölüme mahkum pek çok hastanın biyo enerji ile yeniden hayata geldiğine dair yaşanmış hikayeler vardır. İnanç Mekanizmasının kudretini gözlerimle görmüş biri olarak kesinlikle Hekim tedavisinin yanı sıra tavsiye edebileceğimi vurgulamak isterim...
Yaratan Acil Şifalar versin.
inanç konusunda ben allaha inanmayan biriyim, doktorum müslüman fakat bir kere olsun bana islamla ilgili bir cümle kurmadı. NLP kullanıyor ama arada yakalıyorum cümlelerini.
Hocam inanç sisteminle asla seni yadırgamam, Allah kavramına inanıp inanmamak senin seçimlerini ilgilendiren bir olgular bütünüdür...
Kesin bir hüküm evrende mevcut olarak vardırki, Büyük ve irade sahibi bir varlığın yönetiminde olduğumuz şüphe götürmez görünmektedir.. Bunun için Bilimsel kanıt istemek düpedüz saçmalıktır, yokuşa sürmektir hocam...
Bir şeyi daha betimlemek isterimki sen bile inançsız değilsindir, mutlaka inandığın bir şeyler vardır. Yanlışmıyım.?
ShockMan tarafından 16/Şub/13 19:51 tarihinde düzenlenmiştir -
dediğin şey büyücülük gibi birşey yani seanslarda hep belirli noktalara dokunuyor bazen alet edevat kullanıyor sanmıyorum öyle bir şey olsun.
anladım sanırım onun bioenerji ile alakası yok.
birisini duydum da böyle bir durum söz konusuymuş.
ondan sordum.
sen yine de yölendirme konusunda yardımcı olursan sevinirim.
başka kimse var mı bu konuda bilgi sahibi ? -
-