Bios

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    Otistiq bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşım yardımcı olurmu bilmiyorum ama Dell Bioss pass kiler adlı program belki işine yarar denemediğim ve çok araştıramadığım için sadece dell için mi geçerli bilmiyorum ve sanmıyorum denemekte fayda var.. Boot ederek alttaki dosyayı okutabilirsen ordan işlem yapabilirsin..

http://rapidshare.com/files/12330886/Dell___TuXrepublic.com___.rar.html

-----------------------------
    sanırım düzelmeyecektir sistem açmıyor reset atıyor diyor.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

hala dewam ediyor sorun bir yol bulamadık allhtan pili sökmemişiz:D

ya işin aslı arkadasın aptallığı biraz bilmediği birişe el atmış biosa şifre koymaya çalışmış ee tabi bilmediği içinde bunu gerçekleştiremedi

ve laptopu açamıyor şimdi bir köseye bıraktı br kaç siteden resimli anlatımlara bakmış bu sefer daha beter hale getirmiş su anda laptop hiç açılmıor

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    İyi olmuş ne demeye bilediği şeylerle uğraşıyor? Hem  ne diye  biosa şifre koyuyor? Çok gizli deneyler mi yapıyor?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bende biosuma şifre koyarım. deneyler için değil pc min güvenliği için ayrıca oturum şifresi kullanırım .

ayrıa ilk başta bende laptop kısmına dikkat etmemiştim :D pilini çıkar yazacakken swordfish DUR YOLCU dedi :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

eywallh arkadaslar ama sonunda buldum yolunu garanti dışı kalmasını göze aldık açtık

kısa dewre edip bir kaç bacağı biosu resetledik zaten öle bir yere koymuşlarki bios pilini çıkaramadık bir türlü :d

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
Toplam Hit: 2025 Toplam Mesaj: 16