Bios
-
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım yardımcı olurmu bilmiyorum ama Dell Bioss pass kiler adlı program belki işine yarar denemediğim ve çok araştıramadığım için sadece dell için mi geçerli bilmiyorum ve sanmıyorum denemekte fayda var.. Boot ederek alttaki dosyayı okutabilirsen ordan işlem yapabilirsin..
http://rapidshare.com/files/12330886/Dell___TuXrepublic.com___.rar.html
-----------------------------
sanırım düzelmeyecektir sistem açmıyor reset atıyor diyor. -
hala dewam ediyor sorun bir yol bulamadık allhtan pili sökmemişiz:D
ya işin aslı arkadasın aptallığı biraz bilmediği birişe el atmış biosa şifre koymaya çalışmış ee tabi bilmediği içinde bunu gerçekleştiremedi
ve laptopu açamıyor şimdi bir köseye bıraktı br kaç siteden resimli anlatımlara bakmış bu sefer daha beter hale getirmiş su anda laptop hiç açılmıor
-
İyi olmuş ne demeye bilediği şeylerle uğraşıyor? Hem ne diye biosa şifre koyuyor? Çok gizli deneyler mi yapıyor?
-
bende biosuma şifre koyarım. deneyler için değil pc min güvenliği için ayrıca oturum şifresi kullanırım .
ayrıa ilk başta bende laptop kısmına dikkat etmemiştim :D pilini çıkar yazacakken swordfish DUR YOLCU dedi :D
-
eywallh arkadaslar ama sonunda buldum yolunu garanti dışı kalmasını göze aldık açtık
kısa dewre edip bir kaç bacağı biosu resetledik zaten öle bir yere koymuşlarki bios pilini çıkaramadık bir türlü :d