Bios Ekran Kartı Sorunu
-
Merhabalar öncelikle değişik bi sorunum var yanlışlıkla biosa girdim ve ekran kartı enabled yazıyordu ve bende bunu disenabled yaptım ve kaydettim şuanda da ekran gelmiyor ses var ekran yok onu nasıl tekrar enabled durumuna getirebilirim? laptopum lenovo u330
-
-
Hocam laptop masaüstü değil
-
Hdmı veya vga ile tv ye baglasan. Bi de öyle dene bakalım ne yapacak.
-
antivir-US bunu yazdı
Hdmı veya vga ile tv ye baglasan. Bi de öyle dene bakalım ne yapacak.
Denicem şimdi hocam
-
yanlışlıkla bios'a girip, gözüne değiştirilecek ayarı kestirip, onu değiştirip, çıkan pencereye evet deyip o ayarı kaydedip, bilgisayarı yeniden başlatmak.
dostum sorumluluk almayı öğrenelim. -
kvasir bunu yazdı
yanlışlıkla bios'a girip, gözüne değiştirilecek ayarı kestirip, onu değiştirip, çıkan pencereye evet deyip o ayarı kaydedip, bilgisayarı yeniden başlatmak.
dostum sorumluluk almayı öğrenelim.Bi hatadır yaptık diyelim
Hatasız kul olmaz bi yardım etsen de düzeltsek şu sorunu 😉
-
cindoan bunu yazdıkvasir bunu yazdı
dostum sorumluluk almayı öğrenelim.Bi hatadır yaptık diyelim
Hatasız kul olmaz bi yardım etsen de düzeltsek şu sorunu 😉
denediniz mi ? http://www.tahribat.com/forum/bios-ekran-karti-sorunu-224884#msg2793886
-
öbür konuya yazmıştım silinmiş biosa gir F9 ile setup default çek sonra F10 ile kaydet çık yeniden başlayınca düzelir
-
trooper bunu yazdı
öbür konuya yazmıştım silinmiş biosa gir F9 ile setup default çek sonra F10 ile kaydet çık yeniden başlayınca düzelir
Hocam sen bi harikasın ya