Bios Güncelleme :S
-
s.a arkadaşlar yaw ben bu biosu nasıl güncellicem bi bilgisi olan varmı :S
alet hp t3715tr anakartın modelini bilsem bir yere yazarak biosa firmware yapabilirmiyim ve yaparsam bi sorunla karşılaşırmıyım?
-
neden öyle bişeye ihtiyaç duyuyorsunki? eğer gerekmiyorsa hiç güncelleme
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------can sıkıntısından :|
gerekmiyor ama sonuçta atmam lazım
gerekmese zaten yenisini yapmazlar dime :s
-
Önce board'n sitesinden BIOS güncellemesini indir, daha sonra güncelleme yapabilmen için aynı boarddan bir tane olması lazım ki update dosyalarını içine atabilesin
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------Performansta ne kadar fark ettiğini bilmiyorsun galiba? BIOS update PC performansını en az %30 etkiler :)
-
yok yok
%100 etkiler
hey allahim..
-
ByKarizmaTurk bunu yazdı:
Önce board'n sitesinden BIOS güncellemesini indir, daha sonra güncelleme yapabilmen için aynı boarddan bir tane olması lazım ki update dosyalarını içine atabilesin
-----------------------------yaw hocam yok bende başka anakart :S
nasıl yapacam ben bu veledi :S
-
yaw yüzde kaç etkilediini boşverin anakartın modeli
Asus A8M2N-LA (NodusM)'mış
bunu güncellemek istiyorum bunu bana bi öretseniz çok makbule geçer
-
arkadasım anlasılan bıosu guncellemeyı bılmıyorsun :) eger guncelleme yaparken elektrık gıderse yada yazılım yuklenemesse ne olcagını bılıomusn???
eger update yarıda kesılırse yenı bır anakart almak zorunda kalacaksın en ıyısı bosver ugrasma :) ama yoq ıllada ben ugrasacam dıosan
http://forum.donanimhaber.com/m_734676/mpage_1/key_bios//tm.htm#734676
bu lınk bıraz yardımcı olblr sanırsam...
ama bence hıc ugrasma :)
-
notebook lar için hp kendi sitesinde bios guncellemek için bir araç veriyor. bununla pc yi boot edip kuruyorsun kolay birşey
normal pc ise kasayı aç anakartın modeline gore bios indir.
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------arkadasım anlasılan bıosu guncellemeyı bılmıyorsun :) eger guncelleme yaparken elektrık gıderse yada yazılım yuklenemesse ne olcagını bılıomusn???
eger update yarıda kesılırse yenı bır anakart almak zorunda kalacaksın en ıyısı bosver ugrasma :) ama yoq ıllada ben ugrasacam dıosan
http://forum.donanimhaber.com/m_734676/mpage_1/key_bios//tm.htm#734676
bu lınk bıraz yardımcı olblr sanırsam...
ama bence hıc ugrasma :)
-----------------------------HOCAM BİLMİOMDA CAHİL DEİLİK AYRIYETEN ANAKARTIN HAFIZASI SÖKÜLÜYO SİYAH MİNİK Bİ CİP
yarıda kesilirse söküp yenisini alırık bi güncelleme için anakart gitmez korkumuz yok bilgim var bu konularda ama hiç elimi bu konuya atmamıştım :S
bi deniim diyom marka hp ama masaüstü nabacaz diye bi denicem ararştırıyom şu anda çok saol genede;)