Bios Güncellemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

1- floppy disk i biosdan devre dışı bırak. boot ayarlarında hdd yi birinci yap.2 olarak dvd yap..

2- problemin bios deildi senin..ama güncellemişsin zararı olmaz faydası olur.

3- kullandığın sistemi yazmamışsın. nvidia nın problemli ekran kartlarından biri de bu 8400gs. düzgün driverı bulana kadar devam et. sitesindeki en günceli indir önce.

şu an 260.99 war en güncel windows 7 32bit için. bunu kur mesela.. ama kurarken dikkat ediceklerin.

eski driverı kaldır. pc yi başlat. pc yeni bi driver bulmasın. windows 7 ninki dahil.. standart VGA die bulsun.ekranın kocaman olsun :D aygıt yöneticisinden kontrol et.

durum bu haldeyse indirdiğin setup ı kurabilirsin..

genelde bu hatayı belirli codeclerde verir bide.. kullandığın kodecleri deiştir.. klite kurma mesela kullanıosan..codec kirliliği de bazen ekran kartlarında bu hataya sebep olur. KM player kullan.. hem portable hemde pc ne yük bindirmez.çünkü mp4 codecleri de bazen problem çıkartabilio. eğer hala devam ediosa ki sanmam, laptopvideo2go sitesine git. bi eskiyi versiyonu indir 8400gs için.

sitede geriye dogru indirme seçeneği war. eski sürücüleride bulabilirsin. sana uyumlu stabil sürücüyü bulman gerek..

sonuça gelirsek. windows 7 de yapmaması lazım. bu hata genelde vista sp1 li pc lerde ve xp lerde yapar..çözümler yukarıda bulursun umarım ..

kolay gelsin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

serwo bunu yazdı:
    -----------------------------

1- floppy disk i biosdan devre dışı bırak. boot ayarlarında hdd yi birinci yap.2 olarak dvd yap..

2- problemin bios deildi senin..ama güncellemişsin zararı olmaz faydası olur.

3- kullandığın sistemi yazmamışsın. nvidia nın problemli ekran kartlarından biri de bu 8400gs. düzgün driverı bulana kadar devam et. sitesindeki en günceli indir önce.

şu an 260.99 war en güncel windows 7 32bit için. bunu kur mesela.. ama kurarken dikkat ediceklerin.

eski driverı kaldır. pc yi başlat. pc yeni bi driver bulmasın. windows 7 ninki dahil.. standart VGA die bulsun.ekranın kocaman olsun :D aygıt yöneticisinden kontrol et.

durum bu haldeyse indirdiğin setup ı kurabilirsin..

genelde bu hatayı belirli codeclerde verir bide.. kullandığın kodecleri deiştir.. klite kurma mesela kullanıosan..codec kirliliği de bazen ekran kartlarında bu hataya sebep olur. KM player kullan.. hem portable hemde pc ne yük bindirmez.çünkü mp4 codecleri de bazen problem çıkartabilio. eğer hala devam ediosa ki sanmam, laptopvideo2go sitesine git. bi eskiyi versiyonu indir 8400gs için.

sitede geriye dogru indirme seçeneği war. eski sürücüleride bulabilirsin. sana uyumlu stabil sürücüyü bulman gerek..

sonuça gelirsek. windows 7 de yapmaması lazım. bu hata genelde vista sp1 li pc lerde ve xp lerde yapar..çözümler yukarıda bulursun umarım ..

kolay gelsin.

sistem win7 dediklerini yaptım msi live update 4 ile arama yaptım bana uygun olan driverı buldu yükledim sonuç aynı :| herhangi bir oyunu açtığımda oyun kıytırık olmasına rağmen bozuk göküyor , herhangi bir 3d animasyon açtığımda hata veriyor ( ekran kartımın 3d özelli var) ve çok nadir olsada  videolar yeşil göüküyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

ekran kartın ya da yuvası donanımSAL BOZULmuş demeye dilim warmıo :(

donanımsal çözümlere bi bakalım o zaman..başka bi ark. yada tanıdığından anakartına uygun bi ekran kartı bul. dene bide.. hatta seninkini de uygun bi pc ye takıp test etmelisin. sağlamlığını anlamak lazım. ona göre yazılımsal çözüm bulmak daha kolay..uzaktan ancak bu kadar diyebilirim..

kolay gelsin..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Erkek

serwo bunu yazdı:

ekran kartın ya da yuvası donanımSAL BOZULmuş demeye dilim warmıo :(

donanımsal çözümlere bi bakalım o zaman..başka bi ark. yada tanıdığından anakartına uygun bi ekran kartı bul. dene bide.. hatta seninkini de uygun bi pc ye takıp test etmelisin. sağlamlığını anlamak lazım. ona göre yazılımsal çözüm bulmak daha kolay..uzaktan ancak bu kadar diyebilirim..

kolay gelsin..

başka ekran kartını denemştim sapasağlam çalşyor :) bu arada sistem vga dayken uçuyor resmen baya hızlandı pv driverı yükledim yavaşladı :| şuan win7 nin otomatik bulduğu driverı kullanıyorum daha az hata veriyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

bende bu hatayı alıyorum pc dün aldım dahaca ?

sistem ...

amd althon (tm)II x4 640 processor 3.0 ghz

4 gb  ram

32 bit işletim sistemi

ati radeon hd 4300 /4500 serisi

win 7 kurulu ...

en ufak bir oyunda bile hemen hata veriyor ? baya bi araştırdım

herkez başka bişey söyluyor bu sorun la karşılaşıpta çözenler bi el atabilirmii

+ konu up olsun yeni konu açmayayım ...

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

zengo bunu yazdı:

bende bu hatayı alıyorum pc dün aldım dahaca ?

sistem ...

amd althon (tm)II x4 640 processor 3.0 ghz

4 gb  ram

32 bit işletim sistemi

ati radeon hd 4300 /4500 serisi

win 7 kurulu ...

en ufak bir oyunda bile hemen hata veriyor ? baya bi araştırdım

herkez başka bişey söyluyor bu sorun la karşılaşıpta çözenler bi el atabilirmii

+ konu up olsun yeni konu açmayayım ...

hocam ne hatası veriyor hatayı yazmamıssın çözüm istiyorsun oyuna girince ne diyor direk mi atıyor yoksa diretx hatasımı veriyor biraz acarsan yardımcı olabiliriz :)

zzzzzz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Erkek

+ bazen hiç birşey çalıştırmıyorum pc yi yeni açmış oluyorum :| görüntü gidip geliyor sonra görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarılı şekilde kurtuldu diyor :| hata kodu modu yok sağ altta ünlem şeklinde böyle bir yazı geliyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

BlackApple bunu yazdı:

+ bazen hiç birşey çalıştırmıyorum pc yi yeni açmış oluyorum :| görüntü gidip geliyor sonra görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarılı şekilde kurtuldu diyor :| hata kodu modu yok sağ altta ünlem şeklinde böyle bir yazı geliyor

evet aynı sorun bendede oluyor ...

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Ayni sorunu yasayan bir bilgisayari baska bir win 7 cd siyle formatladigimda sorun duzelmisti..

Ancak serwo arkadasin dedigi gibi umarim donaniminda sorun yoktur....

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
Toplam Hit: 3387 Toplam Mesaj: 20