Bios Güncellenmesi?
-
bence ram kardeş bi dene ya
-
hacı dün geceden beri belki 50 tane ram denedim
-
ekran kartı? dene bide ?? yani açıkçası diğer donanımları bi denesen
-
hdd yi değiştirdin mi? Bak bizim bir arkadaşın pc de oldu,adamın hdd bazı yerlerinde bad sektor vardı o yüzden windows kurarken kilitleniyor pc,onu teknik servise götürdük adamlar dediki anakartta sorun var,ya ben dedim hdd yok anakartta,değiştirdiler anakartı yine oldu :D sonra götürdük hdd yi değiştirdiler oldu
-
arkadaşlar ben bu sistemi olduğu gibi başka bir anakartta topluyom çalışıyor benim için problem bu biosun modelini ve dosyalarını nerden bulacaz :P
-
biosun modelini buldum galiba :P 1998 pcı/pnp 686 221762349
-
:P nedemek oluyor ya sen bizle kafa buluyon :D Şimdi sen başka bir anakarta donanımı çakmayı biliyon ama ankartının markasını zartunu zurtunu bilmiyon helal sana :) kardeş bu anakartın kutusudamı yok ne bilem kitapçığı ?????
-
ya anakartta sorun varsa,suçu biosa atma,biosla ilgisinin olacağı ihtimali çok çok düşüktür.Bios sadece bazı şeyleri daha iyi algılamaya sağlar,mesela bazı bioslar 40 gb hdd tanımaz 20 gb olarak görür, buna update yapılır işte.Senin dediğin bence alakası yok.Şöyle birşey yap,biosun markasına bak,award,ami veya herneyse,üstündeki numaraya göre bir başka pc nin entegresini tak,anakartın üstünde parlak bir etikekli bir entegre var o bios işte.Onu arkadaşının ki ile değiştir kurmaya dene
-
ertan senin dediğinde doğru olabilir ama biosu değiştirdim yane başka ana kartın biosunu taktım bu sefer hiç çalışmadı
-
arkadaşım sen baksana bios markası uyuyor mu,sonra bir numara var,awarda mesela 571 mi 675 mi neyse onlar da uyması gerek.O zaman sorun anakartta,yeni bir anakart alman lazım sanırım.
Toplam Hit: 3186 Toplam Mesaj: 21