Bios Pili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoJetski
    whoJetski's avatar
    Erkek

elimde toshiba notebook var gecenlerde ekrana hic goruntu gelmiyordu fakat power isiklari fan harddisk calisiyordu teknik servise verdim anakarti yakmisin dediler bende yaptirmak istemedim eski oldugu icin ama yaklasik bir ay bosta bekledikten sonra denedim bilgisayar normal calisti iki gun once yine ayni sorunu verdi acaba bunun sebebi pillin bitmesinden dolayi olabilir mi

Hayat bir denklem...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

al bi pil dene 5tl bişey altta hdd nin orda olması lazım hp de ole 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Pil değil de ekran kartı da olabilir ekran kartı yanmış ise enerji nasıl dağılıyor anakart üsütnde fan falan dönüyorsa anakarttan olacağını sanmıyorum rem olabilir, işlemci olabilir, ekran kartı olabilir. Pil sadece bilgisayar kapalıyken bios bilgilerini zihinde tutmak içindir pil olmazsa biosta yaptığın ayarlar bilgisayarı kapatınca kople sıfırlanır. Tarih sıfırlanır saat sıfırlanır.

x-files tarafından 25/May/14 12:02 tarihinde düzenlenmiştir

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoJetski
    whoJetski's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

Pil değil de ekran kartı da olabilir ekran kartı yanmış ise enerji nasıl dağılıyor anakart üsütnde fan falan dönüyorsa anakarttan olacağını sanmıyorum rem olabilir, işlemci olabilir, ekran kartı olabilir. Pil sadece bilgisayar kapalıyken bios bilgilerini zihinde tutmak içindir pil olmazsa biosta yaptığın ayarlar bilgisayarı kapatınca kople sıfırlanır. Tarih sıfırlanır saat sıfırlanır.

hocam  rem denedim olmadi. simdi sorun islemcideyse yada baska donanimlardaysa bilgisayarin tekrar calisip durduk yere ayni hatayi vermesini anlamadim ben

Hayat bir denklem...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

sebebi isinmadan dolayi eriyen lehimler olabilir. ama son cirpinislari diyebilirim. cok yakinda tamamaen yanacaktir. oyuzden pek de bir kurtarma yolu yok gibi.

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoJetski
    whoJetski's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı

sebebi isinmadan dolayi eriyen lehimler olabilir. ama son cirpinislari diyebilirim. cok yakinda tamamaen yanacaktir. oyuzden pek de bir kurtarma yolu yok gibi.

bana 1 ay lazim sonra yeni pc alacagim o yuzden 1 aylik kurtarmam icin yapabilecegim bisey var mi

Hayat bir denklem...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    whoJetski bunu yazdı
    Dj_DooM3 bunu yazdı

bana 1 ay lazim sonra yeni pc alacagim o yuzden 1 aylik kurtarmam icin yapabilecegim bisey var mi

sarip sarmalayip nofrost a 30 dk sokup kullandigini iddia edenler var.

yapicaksan siviyla temasi dusunerek yap.!

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 747 Toplam Mesaj: 7