BIOS 'Um Silindi. Disket Sürücümde Yok YARDIM
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------
entegre gitmiş bilgisayacıya götür bi soluk yüklesin kardeşim geçmiş olsun
-----------------------------aynı entrengeyi bulacak oho masraf üstüne masraf eprom işi zordur hoca. başımıza bizimde geldi ahanda burda
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------aynı entrengeyi bulacak oho masraf üstüne masraf eprom işi zordur hoca. başımıza bizimde geldi ahanda burda
Sorun entegrede değilmiş tekrar bios u kurdum sorunum düzeldi ve sadece 10 sn sürdü :)
-
ne yapıyorsunuz aq adam kalpten gidecek bilende konuşmuş bilmeyende konuşmuş :D
makinen de hiç bir sorunyok HDD görmüyor yada HDD endeki windows uçmuş hepsi bu kadar.
diskboot failed diyor yani çalıştırabilecek hiç bir boot kaydı bulamıyorum cd tak floppy felan koy bşyler yap diyor sana hepsi bu
rica ediyorum bilende bilmeyende bu konularda yorum yapmasın ya. birşeyi biliyorsanız yapın adamı bilgisayarcılara gönderip bios yazdırmayla boş boş uğraştırıp bir kamyon zaman ve para kaybına sebeb olacaktınız.
yok entegre yanmışmış yok bios uçmuşmuş element uydurmanın daniskası !!!
-
eselcuker bunu yazdı:
-----------------------------ne yapıyorsunuz aq adam kalpten gidecek bilende konuşmuş bilmeyende konuşmuş :D
makinen de hiç bir sorunyok HDD görmüyor yada HDD endeki windows uçmuş hepsi bu kadar.
diskboot failed diyor yani çalıştırabilecek hiç bir boot kaydı bulamıyorum cd tak floppy felan koy bşyler yap diyor sana hepsi bu
rica ediyorum bilende bilmeyende bu konularda yorum yapmasın ya. birşeyi biliyorsanız yapın adamı bilgisayarcılara gönderip bios yazdırmayla boş boş uğraştırıp bir kamyon zaman ve para kaybına sebeb olacaktınız.
yok entegre yanmışmış yok bios uçmuşmuş element uydurmanın daniskası !!!
haklısın hocam herkes konuşuyor. benim bios uçmuştu onuda kurmam 10sn mi aldı şimdi takır takır çalışıyor. Bi sorun yok.
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------devenin nali ))) amma sallamissiniz ya ))))
-
bios pilin bitmeye yakın gibi yada gevşemiş tırnağından çıkmış... bios checksum error hatasının yüzde 80 nedeni budur.. biosun gerçekten uçsaydı o siyah ekranında yazı bile göremezdin :D bios default ayarda da HDD ni tanımamış açılıcak yer bulamamış zaten verdiğin resimde sistem bulamadığını yazmış kabak gibi.
neyse çözülmüş bari. kolay gelsin.
-
Cosmic bunu yazdı:
bence senin harddisk sıfırlanmış :|
-----------------------------al bendende o kadar harddiskin kablolarını kontrol et varsa başka bir tene hdd ile dene 9 yıldır biosu güncellemedim ne gerek var ki :)
-
necroshine bunu yazdı:
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------devenin nali ))) amma sallamissiniz ya ))))
-----------------------------hani doktora gidersin yüzüne bakar ilaç yazar, şutlar ya.. aynen öyle :DDD