Bir Adet Harika Walpaper [İstanbul]
-
senin kapasiten belli zaten."abilerin" sana arapçanın en iyi dil olduğu palavrasını aşılarken zeka seviyeni yükseltmeyi unutmuşlar özür dilerim.
-
abilerim yok benim dikkatini çekerim fettoşcu veya cemaatçi değilim :)
arapçayı istersen biraz araştır :)
dünyanın en iyi dili olduğunu anlarsın belki dünyanın en iyi şiir edebiyatçılarının neden arap tarafından çıktığınıda anlarsın cahil insan.
SENİNLE BURADA SİDİK YARIŞINA GİREMEM SEVİYENİ ÇOK BELLİ ETTİN
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------abilerim yok benim dikkatini çekerim fettoşcu veya cemaatçi değilim :)
dünyanın en iyi dili olduğunu anlarsın belki dünyanın en iyi şiir edebiyatçılarının neden arap tarafından çıktığınıda anlarsın cahil insan.
-----------------------------
Beyni arap zırvalarıyla dolmuş bir koyun daha.
Arapca en iyi dilmiş Hadi ordan. Müslümansınız diye iyice arap boku olup çıktınız başımıza.
Arapça konuşma duyduğumda sadece midem bulanır. Aşşağılık bir dildir. Türkçe ile karşılaştırılması bile hatadır.
Ama islam neden se size öz kültürünüzü koruyun yerine arapların herşeyi güzeldir i öğretmiş.
Allah kelimesi arapça olunca kıymete biner. kuran arapça araplar kavmi necip herşey arap.
-
http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/1-bmw-x6%20copy.jpg
buda benim wall abi x6 ya hasssta oldum
-
hocam sen hiç Göktürk Hitabelerini gördün mü?
git bak bakayım arapça mı yazıyor..
hey allam ya :| yok abi bittim valla şu anda sonsuz döngüye girdi beyin algoritmam, bugünleri de gördüm ya :|
-
dodobig bunu yazdı:
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------abilerim yok benim dikkatini çekerim fettoşcu veya cemaatçi değilim :)
Beyni arap zırvalarıyla dolmuş bir koyun daha.
Arapca en iyi dilmiş Hadi ordan. Müslümansınız diye iyice arap boku olup çıktınız başımıza.
Arapça konuşma duyduğumda sadece midem bulanır. Aşşağılık bir dildir. Türkçe ile karşılaştırılması bile hatadır.
Ama islam neden se size öz kültürünüzü koruyun yerine arapların herşeyi güzeldir i öğretmiş.
Allah kelimesi arapça olunca kıymete biner. kuran arapça araplar kavmi necip herşey arap.
-----------------------------sadece gülüyorum size.
araplardan hiç haz etmem bunu söyledim :)
sadece dünyanın edebiyat bakımından en kapsamlı dilidir dedim aklıma kimse ara zırvalarını sokmadı :)
sana sadece git bir araştırda gel sonra yüzün kızarsın diyorum tamam :)
sadece bir avuç cahil topluluğu szziin gibiler
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------hocam sen hiç Göktürk Hitabelerini gördün mü?
git bak bakayım arapça mı yazıyor..
hey allam ya :| yok abi bittim valla şu anda sonsuz döngüye girdi beyin algoritmam, bugünleri de gördüm ya :|
-----------------------------cold latin harflerden önce osmanlıca diye bahsedilen aslı türlkçe olan dil ve edebi şairlerde hayranlık uyandıran güzel ve dünyanın en güzel dilleri arasında yer alan tirkçe osmanlı zammanında latin harflerlemi kullanılıyordu?
hayır arapça harfler kullanılıyordu bence bu soru ve cevap sana yeterli ben burada türkçenin kökeninden bahsetmiyorum .
arapçanın edebi bakımdan zenginliğinden bahsediyorum litfen konuyu saptırmayın
adamın açtığı konuya bak bizim yaptığımız sidik yarışına bak
-
abi konuyu uzatmanın alemi yok da osmanlı dediğin olay 600 seneden ibaret, biz 7000 yılı aşkın süredir bu dünya üzerinde varız.
arap harflerinden önce kendi alfabemizi kullanıyorduk, Türk tarihini osmanlıyla sınırlamayın :|
-
Arap daha kendi boku ile yedigi yemegi ayıramazken.Biz imparatoluk kurup kendi öz dilimiz ile destanlar yazıyorduk.Herkes haddini bilsin.
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------abi konuyu uzatmanın alemi yok da osmanlı dediğin olay 600 seneden ibaret, biz 7000 yılı aşkın süredir bu dünya üzerinde varız.
arap harflerinden önce kendi alfabemizi kullanıyorduk, Türk tarihini osmanlıyla sınırlamayın :|
-----------------------------kardeşim zaten osnalıyla sınırlandıran yok ben sadece o devri göze alarak yazdım yoksa türkçenin kökeninin ne kadar değerli olduğunu bende biliyorum.
kendine özgü alfabeleri var onuda biliyorum.
ben burada arapça DİLİNİN ANLAMINDAN BAHSEDİYORUM diğer arkadaş gelmiş bana araplarn yemeklerinden bahsediyor bence saçmalıyor.