Bir Adet Vip-File Şifre
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------
Hybris bunu yazdı:
anlamaya niyetli olan anlamıştır zaten de..
sanada anlamamaya imkan olmayacak şekilde izah edelim;
bu tarz paylaşımları doğru bulmuyorum, hepsi bu. kişisel bi sorun fazla irdeleme.
-----------------------------bence sen de ne demek istediğini tam olarak anlamamışsın.adam şifre bulmuş paylaşmış ki biçok kişinin işine yarayabilir neyi doğru değil bunun ilginç.
-----------------------------hocam ne açıklaması yapıyosun sen bırak adam kayışı koparmış kendi halinde konuşuyo he he deyip geçiceksin.
kişisel bi sorun irdelemeymiş..en yakın psikolog yada direk banyoya gidip rahatlamayı tavsiye ediyoruz
-
xxspiderxx bunu yazdı:
Hybris bunu yazdı:
bu tarz paylaşımları doğru bulmuyorum, hepsi bu. kişisel bi sorun fazla irdeleme.
-----------------------------bence sen de ne demek istediğini tam olarak anlamamışsın.adam şifre bulmuş paylaşmış ki biçok kişinin işine yarayabilir neyi doğru değil bunun ilginç.
-----------------------------sen beğeniyosan sana sayı duyarım.
ama köpeğe kemik atarmış gibi 500 tane adam için ortaya bi şifre atıp hadi bakalım çabuk yumulun hueehe şekli bana göre yanlış siz beğeniyorsanız alır kullanırsınız ama ben dile getiririm derdimi.
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------evet nihayet beklenen cevap geldi ,teşekkür ediyorum
birincisi yazdığın cevapta "yardım aldın mı bu kanıya varırken"demişsin
konuda vardığı tek kanı şifrenin ömrünün uzun olmayacağı idi ve bu kanıda haklı olduğumu şifreyi kontrol ettiğim de görüyorum
ikincisi "anlamaya niyetli olan anlamıştır zaten de" gibi kinayeli bi cevap yazmışsın burdaki niyetini bilmek isterim
üçüncüsü "bu tarz paylaşımları doğru bulmuyorum" demişsin
o zaman yanlış yerde olduğunu düşünüyorum
burası tahribat ve burada gerek rapidshare gerek gerek vip-file gerekse hertürlü upload download sitesnin şifresi paylaşılır
hatta paylaşılna bi rapidshare şifresini sadece müreitlerin görmesi için Admin tarafından ilgili konu dışardan gelenlere kapatılır
anlayacağın ya açtığım konuya bu tarz bi mesaj yazmayacasın yada kişsel sorunun aklına geldikçe bu tür konularda yutkunup hayat devam ediyor diyeceksin
bir de bana "irdeleme" gibi emir cümlesi kullanmamanı rica ederim.ister irdelerim ister irdelemem :)
sana yapabileceğim tek tavsiye ise, mesaj yazmadan önce 40 düşünüp 1 mesaj yazman olabilir..
dakiklar sonra gelen edit:
şimdi gene bi cevap gelmiş ben bunları sıralarkene :)
demişsin ki ; " köpeğe kemik atarmış gibi 500 tane adam için ortaya bi şifre atıp hadi bakalım çabuk yumulun hueehe şekli"
bak Hybris ben bu şifreyi google.ru sitesinden faydalanarak bir yadnan da google translate kullanrak
çok da basit olamayan şekilde ulaştığım rus stesinden alıp buraya koydum
sitede vip-file şifresi nadir oalrak paylaşılıyor ,denk geldi getirdim koydum.
benim aklımın ucundan bile geçmemişken sen ille de kendini köpek yerine koyuyorsan senin için yapabilecek birşeyim yok
kendini bu kadar küçük görmemelisin..
-
arkadaşım basit bi şifre iiçin kendini bu kadar kasma benim anlatmak istediğim olay şudur.
yau arkadaşlar elimde bi vip şifre var ekstradan ben kullanmıyorum ihtiyacı olan 2-3 kişiye vereceğim pm atın desen daha elle tutulur olur. bu benim görüşüm sadece..
sen sanane ben böyle seviyorum dersin paylaşıma devam edersin o senin bileceğin iş beni zerre enterese etmez ama ben kafamdan geçeni bana mantıklı geleni söyledim.
-
Hybris bunu yazdı:
arkadaşım basit bi şifre iiçin kendini bu kadar kasma benim anlatmak istediğim olay şudur.
yau arkadaşlar elimde bi vip şifre var ekstradan ben kullanmıyorum ihtiyacı olan 2-3 kişiye vereceğim pm atın desen daha elle tutulur olur. bu benim görüşüm sadece..
sen sanane ben böyle seviyorum dersin paylaşıma devam edersin o senin bileceğin iş beni zerre enterese etmez ama ben kafamdan geçeni bana mantıklı geleni söyledim.
-----------------------------hem paylaşım yapmazsınız hem milletin yaptığı paylaşıma bok atarsınız.
yasin sen saol hocam -
alicem bunu yazdı:
hem paylaşım yapmazsınız hem milletin yaptığı paylaşıma bok atarsınız.
yasin sen saol hocam
-----------------------------çak len bi beşlik aican :)
-
bu konudan cikan ana tema
uyusturucu beyin hucrelerini oldurur.
ve konuya verilmis bazi cevaplar mantiksizlik ornegidir.