folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Bir AKP Belge"Seli ( Maskesiz Soygun )

Bir AKP Belge"Seli ( Maskesiz Soygun )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Mesajı düzenledim daha fazla rezil olmanı istemiyorum,acıdım.İnsan böyle zor duruma düşünce,ağlayası gelince,üzerindeki baskıyı atayım,rahat görüneyim ayağına bol bol kahkaha atar .

not:ps çalışması bana ait değil bizzat senin yaptığın bir kendini polat zanneden insanın dramı adlı filmin afişi:)
    İkiekmekbirsütten önce piyasada dolaşıyordu o ,rezilliği de cabası,senin gibi adam beni taksa ne olur takmasa olur,bu
    durumdayken hadi iyi geceler ;)

mesajını bir daha okudum ve şunu yazmak istedim özentiler hele de polatcanlara hiç değer vermem,ciddiye bile almam,kurtlar vadisinde şöyle böyle diyodu görmediniz mi  diyerek siyaset yorumlayanlaraysa hiç.kal sağlıcakla.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Nİhohohoaha antioksidan biliodm :D:D Valla kasımpaşa bitarafımdan aşşa senin olduğunu biliodm ordaki sitede yahudilere sövdüm diye böle bi bokluk yaptınız şimdi burdada antioksidan gibi yazmıosn dedim diede linki buraya ver :D:D Bak seviyeni düşürüosn ... :D:D Vallahi gülüyorum şu anda Allah canımı alsınki takmıorm seni :D

Edit: Acizcanım... Polat özentisiymişim... K.V. de izlediklerimle siyaset edermişim... Ulan sen beni taksan nolur takmasan nolur hadi yalan de sitede bana sövdün diye koymadım de... O malum konudan sonra banlamadım de... Tbt de ekmeğin muhabbetini etmek ne kadar hoş bilmiorm ama bu kadar dar düşünen bu kadar kör ve bunun adını ilericilik aydın olmak koyan bir insansın... Bil ki senden daha aydınım!      

Toplam Hit: 2725 Toplam Mesaj: 13