Bir Anneye Alınacak En Güzel Hediye Nedir?
-
100 tl limitim var ve yardımınıza ihtiyacım var bazı gümüş bileklikler baktım ama acaba başka ne alabilirim? Bana çok acil yardım edebilir misiniz?
-
bulaşık makinesi ama 10 liraya vermezler ama en güzel hediye o ama senin 10 liran varmış ama aklıma sadece bu geldi
-
bulaşık makinemiz yeni Allaha şükür
-
Çiçek çal
-
mmrich bunu yazdı:
-----------------------------
bulaşık makinemiz yeni Allaha şükür
-----------------------------en güzel hediye = En pahalı hediye ≠ 100 tl
-
gelin :)
-
hmm onun resminin olduğu bi tablo mozaik desenli gibi olabilir
-
öyle bişey alma bence de dışarı çıkar gezdir , sinemaydı mcdonalds dı filan, bence daha iyi. Güzel bi gün geçirmiş olur
-
Nasıl anlatılır ki kelimelerle Annem.
O ne muazzam bir varlık,o ne büyük bir lütuf bizler için.O ki yemedi yedirdi,içmedi içirdi ben hasta olduğumda sabahlara dek baş ucumda gözyaşları döken,bir tehlike sezdiğinde canını feda etmekten zerre kadar çekinmeyen tüm yaşamını çocuklarına adamış vefakar,cefakar ANNEM…Bu güzel sözleri bir bardağa,yastığa yazdır ve annene ver veya T- shirte yazdır giy annenın karsısına çık :)
Eminim ki beğenecektir
-
baştan sölüyüm benim annem anadolu kadını öle entel fln değil ayrıca 100tlye kdar alınabilecek en güzel hedyeyi arıyorum
-
Ardaguley bunu yazdı:
-----------------------------
Nasıl anlatılır ki kelimelerle Annem.
O ne muazzam bir varlık,o ne büyük bir lütuf bizler için.O ki yemedi yedirdi,içmedi içirdi ben hasta olduğumda sabahlara dek baş ucumda gözyaşları döken,bir tehlike sezdiğinde canını feda etmekten zerre kadar çekinmeyen tüm yaşamını çocuklarına adamış vefakar,cefakar ANNEM…Bu güzel sözleri bir bardağa,yastığa yazdır ve annene ver veya T- shirte yazdır giy annenın karsısına çık :)
Eminim ki beğenecektir
-----------------------------pff hoca kusacam nerdeyse :\