Bir Arabaya Yüzeysel Hasar Verme Yollari ?
-
Tüm yorumları okumadım belki söylemişlerdir ama su yöntem en iyisidir.
Arabanın kaportaya bol bol yumurta sarısı sür, yay sonra üstüne gazete yapıştır, sabah çiğ ile birlikte o arabadan kazınmadıkça çıkmaz...
-
simdi arkadasla konustum,bi büyük kutu fren yagi almis :D
arabanin heryerine eliyle iyice yedirecekmis..
fren yagi boya üzerinde tahminen 4-5 saat kalacak.
bakalim ne olacak :D
-
üzerine barut dök yak
şerit halinde yürüsün kaynamadan ..
sonrada durup düşünsün arkadaşın, kendi başına gelseydi bunu yapana neler söylerdi?
-
söyle bi bakiyorum da,konu icerisinde, yok sana yapilsaydi yok arkadasinin basina gelseydi felanda filanda..
yaw benim basima gelse,gülerdim a.q
ne yapacam baska..
kaldiki yapilacak olan kisi,bunu tamamen yaptiklari ile hakeden bir kisi.
o yüzden bosverin eylem sonrasi düsünülecek olan seyleri..
siz eylemlerden haber verin.
:)
-
hocam bezin deposuna 2 tane kü şeker atsın yarın sanayıde yenı motor arar
-
Yumurtanın içine şırıngayla nitrogliserin enjekte edin bi miktar,o yumurtayıda arabaya fırlatın,gayet yüzeysel bi şekilde tahrip olur :F
NOT: denenmiş bişey değildir,tamamen şu an yarattığım bi fantaziden ibarettir :F :)
-
az daha zorlanırsa =) tahribat dövüs klubüne rakip olacak bu yöntemler ne aq
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------
söyle bi bakiyorum da,konu icerisinde, yok sana yapilsaydi yok arkadasinin basina gelseydi felanda filanda..
yaw benim basima gelse,gülerdim a.q
ne yapacam baska..
kaldiki yapilacak olan kisi,bunu tamamen yaptiklari ile hakeden bir kisi.
o yüzden bosverin eylem sonrasi düsünülecek olan seyleri..
siz eylemlerden haber verin.
:)
-----------------------------kesin gülerdin :D hortlatcam amma yazmadan edemedim :D
-
zamazingo bunu yazdı:
hocam bezin deposuna 2 tane kü şeker atsın yarın sanayıde yenı motor arar
-----------------------------okadar eminsin yani :)
-
wasd bunu yazdı:
Yumurtanın içine şırıngayla nitrogliserin enjekte edin bi miktar,o yumurtayıda arabaya fırlatın,gayet yüzeysel bi şekilde tahrip olur :F
NOT: denenmiş bişey değildir,tamamen şu an yarattığım bi fantaziden ibarettir :F :)
-----------------------------boyle enteresan fikirler aklınıza nasıl geliyor yahu :P aslında en parlak fikirlerden birisi risk yok ugraşmak en önemlisi temas yok uzaktn 3 4 tane salla uçç ama tenha birde ise spreye boya doldurmak falan vs.. ama bu yumurtaya şırıngayla nitrogliserin yada bunna benzer bişeyler enjekte edip uygulamak süper bi fikir dneyecem :D