folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Bir Başka Bilgisayara Modem Üzerinden Ulaşma Nasıl Olur?

Bir Başka Bilgisayara Modem Üzerinden Ulaşma Nasıl Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Modeme wireless bağlanabiliyorum. Modem, birden çok bilgisayara kablo ile bağlı. Ben, kablosuz bağlandığım modemin, kablo ile bağlandığı bir bilgisayarın içine girip o bilgisayardaki bilgileri görmek istiyorum. Hatta bilgilerin bazılarını değiştirebilmek, bilgisayara dosyalar ekleyebilmek, bu dosyaları yönetebilmek ve aktif olarak kullanılan programlarla ilgili değişiklik yapabilmek istiyorum.

Nasıl yapabilirim?

Benim için önemli olduğundan dolayı konu gizli..

Mods: Bakın arkadaşlar konu gizleme sebepleri gerçekten makul sebepler olması gerekir örneğin özel bilgi paylaşırsın hukuki sıkıntı olur vs vs herkesin konusu kendi için önemlidir her konu bu tarz sebeplerle gizlenirse kim ne görebilir dışarıdan kaldıki konuda gizlenecek bu derece öneme haiz bir içerik yok

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

abi bu dediklerini diğer pcye çaktırmadan mı yapmak istiyon ?

çaktırmıcaksan zor o iş çok çok uğraşman lazım. 

ama pcye erişimin varsa cafelerdeki gibi birçok pro var onlarla erişim sağlayabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

yok hocam böyle birşey anca diğer bilgisayarlara erişip yazılım kurman lazım ondan sonra bile wireless ile bu bilgisayarlara girebileceğinden şüpheliyim ama yazılım kurmadan sadece wireless ile sanırım imkansız 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

arp poisoning yapabilrsin en fazla. adamın bilgisayarına girmek eskisi gibi kolay değil artık firewall denilen kavram var.  aynı ağa bağlı kişinin

bilgilerini alabilirsin bunun için sniffer kurup ağı dinlemen gerek, tabii bu paketleri bir de çözmen gerek (cain ile yapılabilir bir derece) ama dosya

değiştirmeymiş program silmeymiş o işler olmaz hocam, bir trojan yerleştirmek gerek local ağda çalışan.. ya da windowsun bir açığını bulup

dışardan bir dosya çağırttırabilmek gerekli

unbalanced tarafından 26/Ara/12 03:38 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Hocam adamın bilgisayarına darbe planı yerleştirip Ergenekon'dan içeri mi attıracaksın? :)

Modeme bağlıysan ve hep birlikte xp üstü işletim sistemi kullanıyorsanız ve onların dosyaları paylaşıma açıksa bir ihtimal ev grubua katılıp paylaştıkları dosyaları görebilirsin.

Balyoz99 tarafından 26/Ara/12 03:48 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

az ekmediğini yemedim lisede..

bi bak bakem

Download NetResView

http://www.leyladansonra.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Teşekkürler..

Araştırmaya devam bakalım bişeyler daha bulurum belki.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Peki modemin içine erişebiliyormusun?..

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Modemde sorun yok modeme hertürlü ulaşır içine girerim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Güzel paylaşımlar olabilir

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Modeme wireless bağlanabiliyorum. Modem, birden çok bilgisayara kablo ile bağlı. Ben, kablosuz bağlandığım modemin, kablo ile bağlandığı bir bilgisayarın içine girip o bilgisayardaki bilgileri görmek istiyorum. Hatta bilgilerin bazılarını değiştirebilmek, bilgisayara dosyalar ekleyebilmek, bu dosyaları yönetebilmek ve aktif olarak kullanılan programlarla ilgili değişiklik yapabilmek istiyorum.

Nasıl yapabilirim?

Benim için önemli olduğundan dolayı konu gizli..

Karşı tarafın user pass bilgisi var mı ?

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
Toplam Hit: 3805 Toplam Mesaj: 15