Bir Başka Bilgisayara Modem Üzerinden Ulaşma Nasıl Olur?
-
Modeme wireless bağlanabiliyorum. Modem, birden çok bilgisayara kablo ile bağlı. Ben, kablosuz bağlandığım modemin, kablo ile bağlandığı bir bilgisayarın içine girip o bilgisayardaki bilgileri görmek istiyorum. Hatta bilgilerin bazılarını değiştirebilmek, bilgisayara dosyalar ekleyebilmek, bu dosyaları yönetebilmek ve aktif olarak kullanılan programlarla ilgili değişiklik yapabilmek istiyorum.
Nasıl yapabilirim?Benim için önemli olduğundan dolayı konu gizli..
Mods: Bakın arkadaşlar konu gizleme sebepleri gerçekten makul sebepler olması gerekir örneğin özel bilgi paylaşırsın hukuki sıkıntı olur vs vs herkesin konusu kendi için önemlidir her konu bu tarz sebeplerle gizlenirse kim ne görebilir dışarıdan kaldıki konuda gizlenecek bu derece öneme haiz bir içerik yok -
abi bu dediklerini diğer pcye çaktırmadan mı yapmak istiyon ?
çaktırmıcaksan zor o iş çok çok uğraşman lazım.
ama pcye erişimin varsa cafelerdeki gibi birçok pro var onlarla erişim sağlayabilirsin.
-
yok hocam böyle birşey anca diğer bilgisayarlara erişip yazılım kurman lazım ondan sonra bile wireless ile bu bilgisayarlara girebileceğinden şüpheliyim ama yazılım kurmadan sadece wireless ile sanırım imkansız
-
arp poisoning yapabilrsin en fazla. adamın bilgisayarına girmek eskisi gibi kolay değil artık firewall denilen kavram var. aynı ağa bağlı kişinin
bilgilerini alabilirsin bunun için sniffer kurup ağı dinlemen gerek, tabii bu paketleri bir de çözmen gerek (cain ile yapılabilir bir derece) ama dosya
değiştirmeymiş program silmeymiş o işler olmaz hocam, bir trojan yerleştirmek gerek local ağda çalışan.. ya da windowsun bir açığını bulup
dışardan bir dosya çağırttırabilmek gerekli
unbalanced tarafından 26/Ara/12 03:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam adamın bilgisayarına darbe planı yerleştirip Ergenekon'dan içeri mi attıracaksın? :)
Modeme bağlıysan ve hep birlikte xp üstü işletim sistemi kullanıyorsanız ve onların dosyaları paylaşıma açıksa bir ihtimal ev grubua katılıp paylaştıkları dosyaları görebilirsin.
Balyoz99 tarafından 26/Ara/12 03:48 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Teşekkürler..
Araştırmaya devam bakalım bişeyler daha bulurum belki.
-
Peki modemin içine erişebiliyormusun?..
-
Modemde sorun yok modeme hertürlü ulaşır içine girerim.
-
Güzel paylaşımlar olabilir
-
kazasker1 bunu yazdı
Modeme wireless bağlanabiliyorum. Modem, birden çok bilgisayara kablo ile bağlı. Ben, kablosuz bağlandığım modemin, kablo ile bağlandığı bir bilgisayarın içine girip o bilgisayardaki bilgileri görmek istiyorum. Hatta bilgilerin bazılarını değiştirebilmek, bilgisayara dosyalar ekleyebilmek, bu dosyaları yönetebilmek ve aktif olarak kullanılan programlarla ilgili değişiklik yapabilmek istiyorum.
Nasıl yapabilirim?Benim için önemli olduğundan dolayı konu gizli..
Karşı tarafın user pass bilgisi var mı ?