Bir Bilgisayar Teknik Servis Firması Açmak İstiyorum
-
babamın tekel bayisi var bende ufak bir yere bilgisayar tamiri ile ilgili bir yer açmak istiyorum mülkü bana ait bir yer . sizde ruhsat vs gibi işlemler falan varmı dosya işlemi için neler yapmam gerekir ve nerelere ben dükkan acıyorum diye başvuru yapmam gerekir. bu konuda daha önce iş kuran arkadaşlar varmı. anlatabilir mi acaba yardımcı olabilir ler mi.
-
yanlış bilmiyosam ya onunla ilgili bi diploman olack yada çıraklıktanmı bi yerden eğitimini alacan.
-
Muhasebecinize danış...
Muhasebeciniz seni yönlendirir..
-
bende masrafları merak ediyorum ögrendiginde bizide bilgilendirirsen
-
sahinka bunu yazdı
bende masrafları merak ediyorum ögrendiginde bizide bilgilendirirsen
şahin boşver amelelik o iş biliyosun dükkan kapattık biz :)
-
abi işi bilen adam evde kendisi bişeyler yapıyor ve zaten format olayı herkes en ufak arızda format atıyor donanımsal arıza desen herkes bilgisayarı aldığı yere götüyor ve diyelim ki sen milllete bilgisayar satacaksın. ee büyük firmalar ile başedebilirmisin adamlar açık hesap bilgisayar satıyor. hani açsan bile dükkan senin mülükn anca cep harçlığın çıkar. önceden güzel para vardı çünkü kimse bilgisayar ile sorunlarını forumlarda aramıyodu forum kültürü çok yaygın değildi ama artık öyle değil. yani hiç bulaşma bence tasarım yada yazılıma yönel
-
5. ayda dükkanımı kapattım. Boşver. Hiç girme. vergisi algısı getiriyi yiyo bitiriyo ztn bide cepten yiyosun.
-
up
-
olm sen kasiniyor musun :))
-
abi çok basit babanın muhasebecisine söyle halletsin.
-
Hocam çok ters bi iş, zaten yeni bilgisayarların garantisi var. sana getirecekleri bole 6 senelik winxp zor kaldıran PC ler, bişey kurana kadar gün bitecek, adama 50 tl çekemeyecen kolay kolay, makinaları satsan 150 tl olacak zaten.