Bir Cuma Namazı (Resim)
-
bizimde arkadaslarla bi ara başımıza benzer bi olay gelmiş
klasik halimiz new york un bağrından kopmuş rapper kıyafetlerimizle cumaya gidiyorduk caminin içinde 50 yaşlarında bi amca bize dönüp mother f*** PIMP ibaresini kullanmıştı dönüp baktığımızda süper şarkı dinliyormusunuz demişti nasıl koptuğumuzu anlatamam :D
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------bizimde arkadaslarla bi ara başımıza benzer bi olay gelmiş
klasik halimiz new york un bağrından kopmuş rapper kıyafetlerimizle cumaya gidiyorduk caminin içinde 50 yaşlarında bi amca bize dönüp mother f*** PIMP ibaresini kullanmıştı dönüp baktığımızda süper şarkı dinliyormusunuz demişti nasıl koptuğumuzu anlatamam :D
-----------------------------: /
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------bizimde arkadaslarla bi ara başımıza benzer bi olay gelmiş
-----------------------------amerikada dimi bu cami?
-
ne yazdıgını biliyormu bakalım xD
-
arkadaşlar anlayamadım ben adam arkasındaki yazıyı bilse ne olucak bilmese ne olucak ?
Ben anlamını biliyorum ve severekte giyiyorum. Gayet güzel biryerden yakalamış mizahcı kişi, çok hoş olmuş.
kuzendede şu tshirtten var kendi yaptırttı
A : Mom are you there
B : Auhh !
A : Mom ?
B: Auhh Yeah Yeah !
A : MOM ! MOM !
B : Stfu boy, i m jesus
OOOOO JESUSyazıyodu en alttada buda iyidi :D
-
bende bunla girmiştim
-
Allura bunu yazdı: