Bir Daha PTT APS Kullanırsam İki Olsun
-
Utanmadan "acele posta servisi" diyorlar ya, yazıklar olsun bu şerefsizlere. Özelleşse de kurtulsak. Alıcı halâ bekliyor..
SN İŞLEM / YER BİLGİ GİRİŞ TARİHİ1.Kabul Edildi - İZMİR(x) 15/11/2012 15:57:252.Torbaya Eklendi - İZMİR(x) 15/11/2012 17:07:023.Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İZMİR(İZMİR K.İ.M) 15/11/2012 19:50:324.Torbaya Eklendi - İZMİR(İZMİR K.İ.M) 15/11/2012 20:54:155.Dağıtıcıya Verildi - SAKARYA(ADAPAZARI DAĞ. TOP. MRK.) 21/11/2012 09:51:53 -
ben memleketten postaya verildiğinin ertesi günü yurdun danışmasından aldım postamı,çok da takdir ettim PTT yi
-
cem-engine bunu yazdı
ben memleketten postaya verildiğinin ertesi günü yurdun danışmasından aldım postamı,çok da takdir ettim PTT yi
ne güzel bir istisna :) pttyle yaşadıklarımın haddi hesabı yok
noname tarafından 21/Kas/12 15:52 tarihinde düzenlenmiştir -
ptt kargoda telefonun kayboldu,askerde yakalatmıştım,komutan eve gönderdi,gidiş o gidiş,avrupa y. toplama merkezine kadar gttim dilekçe verdim ama nafile...
-
kargo işi şans işidir.
ben derim ki yurtiçi kargo ve ups en iyileridir.
şimdi biri çıkar her 2 si içinde 10 tane kötü anısını anlatır , ptt yi över.
ptt yi niye sevmem kargom geldiği halde ogün adam canı istemediği için dağıtıma çıkmaz bende geç alırım. kargonun kaybolma olasılıgı çok yüksektir.
özelleşsin evet, ptt bankamatikleri bir gün çalışıyor bir gün çalışmıyor delirticek beni.
unutmayın her ne kadar zarar a satıldıysada türktelekom özelleştirilmeseydi adsl i nah görürdük.
-
PanxeR bunu yazdı
kargo işi şans işidir.
ptt yi niye sevmem kargom geldiği halde ogün adam canı istemediği için dağıtıma çıkmaz bende geç alırım. kargonun kaybolma olasılıgı çok yüksektir.
özelleşsin evet, ptt bankamatikleri bir gün çalışıyor bir gün çalışmıyor delirticek beni.
unutmayın her ne kadar zarar a satıldıysada türktelekom özelleştirilmeseydi adsl i nah görürdük.
ptt kartıyla denizbankt atmlerinden para çektiğimde %1 vergi alıyor.kart denizbanka ait,niye böyle bir ücret alıyorlar
-
15 kilo kargoyu 13 tl ye göndermişim manisadan bartına 2 günde gitmeş daha ne isterim pttden :D
-
cem-engine bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
kargo işi şans işidir.
ptt kartıyla denizbankt atmlerinden para çektiğimde %1 vergi alıyor.kart denizbanka ait,niye böyle bir ücret alıyorlar
yaz aylarındamı ne denizbank ile olan anlaşmalarını yenilediler, eskiden deniz banktan komisyonsuz para çekebiliyorduk , ama o zamanda denizbank bzen işleminiz şuan gerçekleştirilemiyor diyip duruyordu.
-
ben aps ile bi mektubun adanadan düzceye 15 günde gittiği biliyorum...
-
türkler bu işi bilmiyor. yurtiçi 1 haftada teslim ediyor. diğerleride aynı şekilde.
daha dün, UPS kargo ile hollandaya paket yolladım, 18 saatte ulaştı.
-
DarkFall bunu yazdı
türkler bu işi bilmiyor. yurtiçi 1 haftada teslim ediyor. diğerleride aynı şekilde.
daha dün, UPS kargo ile hollandaya paket yolladım, 18 saatte ulaştı.
Ups sağlam çalışıyor ama bildiğim kadarıyla biraz tuzlu oluyor, yine de en azından paranın karşılığını binevi almış oluyorsun.