Gündem - Güncel Konular
Bir De Ellerine Elma Şekeriyle Okul Önlerine Çıksalarmış
Bir De Ellerine Elma Şekeriyle Okul Önlerine Çıksalarmış
-
Fox tvde yayınlanan evledirme programına 15yaşındaki kız çocuğuyla 45 yaşındaki adamı buluşturmuşlar...
Bizm oralarda "zke sürülecek aklı yok derler böylelerine"...
Programı sunanlar da Songül Karlı ve Uğur Aslan... Yuh diyorum başka bir şey demiyorum...
-
Burası TÜRKİYE
-
Sağlam ceza yemişler bi daha gbt yapıp çıkarırlar gelenleri.
-
video yok mu ya şu adamın tipini görmek istiyorum.
-
o ceza az bile.
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=200480&interstitial=true iş adamında kanunlar yetersiz kalmıştı. parası olan için bu tarz evllikler serbest gibi gözüküyor. gerçi ebeveyn izni olduğu zaman sorun olmuyor ama o yaşlarda bu tarz bişeyin sorumluluğun bilincinde değil. bence ebeveyn izni ile bile evlendirilmemeli:S
-
Cumhurbaşkanı çıkıp '' evlendiğimizde Hayrünisa hanım 14 yaşındaydı '' açıklaması yaptıkdan sonra bana pek de abartılacak bir durum gibi gelmedi malum; imam osurur cemaat sıçar...
Zaten o sabah programları evlendirme programları akıllı veya normal insan işi değil hastalığım nedeni ile evde zaman geçirmek durumunda kalmış mecburen TV seyretme durumu yaşamıştım iki gün izledim sadece ikinci gün geçirdiğim sinir krizi sonucu artık tv de izlenemeyecek derecede hasar görmüşdü...
Ben iki gün içinde delirdim; bunu hergün yıllardır izleyen manyaklar var yahu
-
O değilde -18 için alt sınır belirlenmeli bence, aile izni olsada olmasada. Örneğin; 15 yaşına kadar evlendirilmesi kanunlar önünde yasak, 15 ila 18 arasında iken aile izni. +18 zaten malum..
Çünkü aile izni ile gerçekleşen bu durumlarda aileye yapılacak baskılar ile rahatlıkla suistimal edilebilir.
-
ülkemizde böyle şeylerin olmasını normal karşılıyorum.
-
RTÜK, 15 yaşındaki bir kız çocuğunun karşısına 45 yaşında eş adayı çıkaran evlilik programı nedeniyle, Fox TV’ye 500 bin lira para cezası verdi.
-
500 bin kanala verilmiş
ayrıyetten
yapımcısından yönetmenine sunucusundan çocuğun babasına kadar hapis cezası olması lazım
-
kafa yokk hem adamda hemm kızda hemde bulusturanda alayı para icin oluyor ac köpekler