Bir Devlet Resmen ÇÖKTÜ !
-
Hepsinin aynı uçakta olması şaşılcak bişey değil.Bizim cumhurbaşkanımızda böyle geziler yapacağı zaman yanına mutlaka bakanlardan bir kaçınını askeri temsilciler ve iş adamlarını alır.
-
Şimdi burası ucuzlamıstır gitmek lazım tatil babında
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi burası ucuzlamıstır gitmek lazım tatil babında
-----------------------------Araştırda yaza gidek :|
-
keokihamni bunu yazdı:
Hepsinin aynı uçakta olması şaşılcak bişey değil.Bizim cumhurbaşkanımızda böyle geziler yapacağı zaman yanına mutlaka bakanlardan bir kaçınını askeri temsilciler ve iş adamlarını alır.
-----------------------------Evet, dedigini gibi bir kacını yanına alır, tum devlet yetkililerini almaz hocam
-
asa42 bunu yazdı:
1. dunya savasının cıkması cok sasırtıcı olmustu. dedığın gıbı belkı 3. dunya savasının cıkmasına oncu olabılır.
hadi tahrıbatca bi senaryo yazalım sızce bu olayla 3. dunya savasının baslamasına nasıl bır baglantı kurulabılır.
Bence bu ulkede ıc savas cıkar. bunun uzerıne mesele dıs ulkelerıde ılgılendırmeye baslar.bırcok ulke meseleye el atmaya calısır.
en sonunda cıkan bır kutuplasmayla... Hadi gecmış olsun ...
varmı baska senaryo?
-----------------------------Hocam şu yazdığından sonra aklıma bir öykü geldi de,--konuyu biraz baltalamış gibi oluyorum galiba-- ancak öyle senaryo falan deyince vermek istedim zaman ayırıp okursanız hoş bir öykü olmuş.
http://www.afilifilintalar.com/index.php/gazeteler-cinayeti-yaziyordu
-
oç bu ruslar virüs gibiler nefret ediyom ,her haltı yerler ama hiç kimsenin ruhu duymaz bak amerikada yapıyor aynı boklukları ama çıkıyor diyoki ''arkadaslar ben oç.yum beni tanıyın ''
ama bu ruslar hem g.t veriolar hemde ibneler insan deildir diolar .böle 2 yüzlü ,içten pazarlıklı oclarından gına geldi ,bi sinir patlamasi oldu yazmak istedimde..
araştırırsanız rus labaratuarları savaslarda yaptıkları yemedikleri pislik yok. nefret ettim..
not : rus ırkı oç deildir ,rusluk yapanlara sövdüm. huuhhh
-
bu isin icinde bir is var..
-
o kadar devlet büyüğünü tenekenin üstünde uçurursan olacağı bu. uçak dediğin tenekedir, UÇAN TENEKE. polonya büyük bir hata yapıp tek uçağa tüm görevlileri sığdırmış.
-
Bu işte herkesin Rusyanın bir parmağı olduğunu düşünebilir ama ben bu Alman Nazilerinden süpheleniyorum..
-
mywts bunu yazdı:
Hocam şu yazdığından sonra aklıma bir öykü geldi de,--konuyu biraz baltalamış gibi oluyorum galiba-- ancak öyle senaryo falan deyince vermek istedim zaman ayırıp okursanız hoş bir öykü olmuş.
http://www.afilifilintalar.com/index.php/gazeteler-cinayeti-yaziyordu
-----------------------------harbiden hikaye güzel yazılmş sevdm :)