Bir Dinimiz Kaldı Onuda Alın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

Kaygusuz unutmaki en büyük düşman ''görünmeyen düşmandır''..

Bu misyonerler o köşe bucaklarda gizli gizli ailelerden gençleri koparıyorlar.

Şimdi ne mal olduklarını aileleri bire bir gösterebilir ve evlatlarını en baştan uyarabilir...

Kaldıki zaten ; dini bütün bir müslüman sokaktaki broşüre bakıp dinini değiştirmez.

tek amaç olarak akp'yi kötülemek yıpratmaya çalışmak hiç bişey kazandırmaz bizlere önemli olan (Elimizde olanı en verimli şekilde kullanmak)

bölücülüğü ve bizi birbirimize düşürmeyi ,yapan zaten binlerce onun bunun evladı var vatanımızda ,biz yolumuza bakalım.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Nasıl dinini alıyorlarmış anlayamadım? Senin imanın güçlüyse misyonerlere zaten kanmazssın, ha para için din değiştirecek varsa onlar zaten uzak dursun bizden. Şimdi sen hristiyanların misyonerlik yapmasını doğru bulmuyorsun, ama bir sürü müslüman misyonerde var yabancı ülkelerde. Olara bakış açın nedir?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Ulusalcı düşünüyorum. Türkiye den başkası beni itelemez..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2019 Toplam Mesaj: 14