Bir Domain Alcam Elinde Forum Olupta Kurabilecek Varmı?
-
arnavutr bunu yazdıh2run bunu yazdı
hızlı sorun cıkmayacak sekılde host u nerden alabılırım ve ne kadarlık bı host almam lazım ? guzel.net.tr ye ıyı dıyorlar ne dıyorsunz?
Abi ne kadar iyi olsalar bile isimden kaybediyorlar.Ne biçim isim öyle.
yok adamlar saglam calısan bı kac arkadasım var hangı hostu alacagımı bılmıyorum suan.
-
Fb yada skype adresini pm At hostunu acar forumu kurar eline veririm
-
ersn mesaj attım sana bılgılerı halledersen sevınırım
-
ersn saolsun formu kurdu .. foruma bı kac ayar gerek ve forumu edıtlıcek bı arkadas lazım varmı yardımcı olabılıcek kımse?
-
h2run bunu yazdı
ersn saolsun formu kurdu .. foruma bı kac ayar gerek ve forumu edıtlıcek bı arkadas lazım varmı yardımcı olabılıcek kımse?
pm attım
-
Beyler yokmu tbt nın ana sayfası gıbı bı forum kurucak mürit bana ? karsılıgı neyse odeyecegım .
-
h2run bunu yazdı
Beyler yokmu tbt nın ana sayfası gıbı bı forum kurucak mürit bana ? karsılıgı neyse odeyecegım .
la olm gidip ingilizce çalışsana gecenin 2sinde forum peşinde koşuyu bi de :) -
KaRaKuLe bunu yazdıh2run bunu yazdı
la olm gidip ingilizce çalışsana gecenin 2sinde forum peşinde koşuyu bi de :)hahaha sabah ders varya okulda kalıyorum gunduzlerı calısıyorum aksamda yabancılarla gorusuyorum .. bugun bı taylandlı ıle bulustum bı sık anlamadım amk :D habıre mıy mıy ederek hızlı hızlı konustu daha bulusmam onunla
-
h2run bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıh2run bunu yazdı
la olm gidip ingilizce çalışsana gecenin 2sinde forum peşinde koşuyu bi de :)hahaha sabah ders varya okulda kalıyorum gunduzlerı calısıyorum aksamda yabancılarla gorusuyorum .. bugun bı taylandlı ıle bulustum bı sık anlamadım amk :D habıre mıy mıy ederek hızlı hızlı konustu daha bulusmam onunla
shemale felan mıydı acaba neden my my etmiş merak ettim bak
-
Forumu SMF kurduysanız çakın MK'yı gitsin. ;) Babalar gibi olur babalaaarrrr.