folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Bir Domain Alcam Elinde Forum Olupta Kurabilecek Varmı?

Bir Domain Alcam Elinde Forum Olupta Kurabilecek Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arnavutr bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

hızlı sorun cıkmayacak sekılde host u nerden alabılırım ve ne kadarlık bı host almam lazım ? guzel.net.tr ye ıyı dıyorlar ne dıyorsunz?

Abi ne kadar iyi olsalar bile isimden kaybediyorlar.Ne biçim isim öyle.

yok adamlar saglam calısan bı kac arkadasım var hangı hostu alacagımı bılmıyorum suan.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fb yada skype adresini pm At hostunu acar forumu kurar eline veririm

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ersn mesaj attım sana bılgılerı halledersen sevınırım

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ersn saolsun formu kurdu .. foruma bı kac ayar gerek ve forumu edıtlıcek bı arkadas lazım varmı yardımcı olabılıcek kımse?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    h2run bunu yazdı

ersn saolsun formu kurdu .. foruma bı kac ayar gerek ve forumu edıtlıcek bı arkadas lazım varmı yardımcı olabılıcek kımse?

pm attım

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler yokmu tbt nın ana sayfası gıbı bı forum kurucak mürit bana ? karsılıgı neyse odeyecegım .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    h2run bunu yazdı

Beyler yokmu tbt nın ana sayfası gıbı bı forum kurucak mürit bana ? karsılıgı neyse odeyecegım .

la olm gidip ingilizce çalışsana gecenin 2sinde forum peşinde koşuyu bi de :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

hahaha sabah ders varya okulda kalıyorum gunduzlerı calısıyorum aksamda yabancılarla gorusuyorum .. bugun bı taylandlı ıle bulustum bı sık anlamadım amk :D habıre mıy mıy ederek hızlı hızlı konustu daha bulusmam onunla

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

hahaha sabah ders varya okulda kalıyorum gunduzlerı calısıyorum aksamda yabancılarla gorusuyorum .. bugun bı taylandlı ıle bulustum bı sık anlamadım amk :D habıre mıy mıy ederek hızlı hızlı konustu daha bulusmam onunla

shemale felan mıydı acaba neden my my etmiş merak ettim bak

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Forumu SMF kurduysanız çakın MK'yı gitsin. ;) Babalar gibi olur babalaaarrrr.

hay
Toplam Hit: 2306 Toplam Mesaj: 22