Bir E-Mail Adresi Kaç Yıl Sonra Kapanır?
-
Arkadaşlar
Bir e-mail adresi kaç yıl sonra kapanır? Bir mail adresi kaç yıl sonra kapanır?özellikle hotmail için soruyorum. Mail inbox ıma hiç girmesem hiç bir şekilde mail adresimi kullanmasam hotmail kaç yıl sonra o mail adresini kapatır ve o mail adresi tekrardan alınabilinecek hale gelir?
-
benim bildigim 90 gun girmezsen devre disir kalir ama kapanmaz. tekrar giris yaptiginda kullanima girer ama maillerin silinmis olur.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
benim bildigim 90 gun girmezsen devre disir kalir ama kapanmaz. tekrar giris yaptiginda kullanima girer ama maillerin silinmis olur.
-----------------------------72 değilmiydi yada 75 :) ama sadece mailler silinir tekrar girdiğinde aktifleşir...
-
kim bilir belki yarın , belki yarından da yakın..(90 gün diye biliyorum hocam)
-
kapanıp kapanmadıgını yeni live id ye sorgulatarak anlarsın.eğer iptal olmuşsa sen alırsın tabi başkasının aklına gelip almışsa yaş
-
benim bildigim 72 gunde bir paralo sifirlama baglantisi gonderiyordu hocam
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
benim bildigim 72 gunde bir paralo sifirlama baglantisi gonderiyordu hocam
-----------------------------isteğe bağlı.
-
8 :|
-
Tecrübeyle sabittir.. Hotmail için 2 yıl.. hiçbir şekilde hesaba giriş olmazsa 2 yıl sonra kayıt siliniyor.. benim mail adresim vardı 98 yılında açtığım 2006 de şifresini unuttuğum, 2008 de tekrar aldığım.. Sadece hotmail için geçerlidir diğerlerini bilmiyorum haa ama 2008 den bu yana hotmail bu 2 yılı sürecini değiştirdiyse bilemem.. ki zannetmiyorum
-
hoca benim bir tane eski var geçenlerde yıllar sonra aklıma geldi girdim açtı
-
ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------Tecrübeyle sabittir.. Hotmail için 2 yıl.. hiçbir şekilde hesaba giriş olmazsa 2 yıl sonra kayıt siliniyor.. benim mail adresim vardı 98 yılında açtığım 2006 de şifresini unuttuğum, 2008 de tekrar aldığım.. Sadece hotmail için geçerlidir diğerlerini bilmiyorum haa ama 2008 den bu yana hotmail bu 2 yılı sürecini değiştirdiyse bilemem.. ki zannetmiyorum
-----------------------------aynısı bende de oldu yaklaşık 2 sene gibi bi zamandan sonra şifresini unuttuğum mailimi yeniden alabildim ama süresinden tam olarak emin değildim belki bilenler vardır diye bu konuyu açtım.