folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Bir E-Mail Adresi Kaç Yıl Sonra Kapanır?

Bir E-Mail Adresi Kaç Yıl Sonra Kapanır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalrap
    kalrap's avatar
    Erkek

Arkadaşlar

Bir e-mail adresi kaç yıl sonra kapanır? Bir mail adresi kaç yıl sonra kapanır?özellikle hotmail için soruyorum. Mail inbox ıma hiç girmesem hiç bir şekilde mail adresimi kullanmasam hotmail kaç yıl sonra o mail adresini kapatır ve o mail adresi tekrardan alınabilinecek hale gelir? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

benim bildigim 90 gun girmezsen devre disir kalir ama kapanmaz. tekrar giris yaptiginda kullanima girer ama maillerin silinmis olur.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

benim bildigim 90 gun girmezsen devre disir kalir ama kapanmaz. tekrar giris yaptiginda kullanima girer ama maillerin silinmis olur.

72 değilmiydi yada 75 :) ama sadece mailler silinir tekrar girdiğinde aktifleşir...

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

kim bilir belki yarın , belki yarından da yakın..(90 gün diye biliyorum hocam)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

kapanıp kapanmadıgını yeni live id ye sorgulatarak anlarsın.eğer iptal olmuşsa sen alırsın tabi başkasının aklına gelip almışsa yaş

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

benim bildigim 72 gunde bir paralo sifirlama baglantisi gonderiyordu hocam

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

benim bildigim 72 gunde bir paralo sifirlama baglantisi gonderiyordu hocam

isteğe bağlı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

8 :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

Tecrübeyle sabittir.. Hotmail için 2 yıl.. hiçbir şekilde hesaba giriş olmazsa 2 yıl sonra kayıt siliniyor.. benim mail adresim vardı 98 yılında açtığım 2006 de şifresini unuttuğum, 2008 de tekrar aldığım.. Sadece hotmail için geçerlidir diğerlerini bilmiyorum haa ama 2008 den bu yana hotmail bu 2 yılı sürecini değiştirdiyse bilemem.. ki zannetmiyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hoca benim bir tane eski var geçenlerde yıllar sonra aklıma geldi girdim açtı

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalrap
    kalrap's avatar
    Erkek

ByTechno bunu yazdı:

Tecrübeyle sabittir.. Hotmail için 2 yıl.. hiçbir şekilde hesaba giriş olmazsa 2 yıl sonra kayıt siliniyor.. benim mail adresim vardı 98 yılında açtığım 2006 de şifresini unuttuğum, 2008 de tekrar aldığım.. Sadece hotmail için geçerlidir diğerlerini bilmiyorum haa ama 2008 den bu yana hotmail bu 2 yılı sürecini değiştirdiyse bilemem.. ki zannetmiyorum

aynısı bende de oldu yaklaşık 2 sene gibi bi zamandan sonra şifresini unuttuğum mailimi yeniden alabildim ama süresinden tam olarak emin değildim belki bilenler vardır diye bu konuyu açtım.

Toplam Hit: 7627 Toplam Mesaj: 16