Bir E-Ticaret Sitesi Daha...
-
Slm arkadaşlar.bi e-ticaretle daha sizlerleyiz=) Çalıştığım Baran Dizayn firmasının www.olunca.com projesini hayata geçirmiş bulunmaktayız :) Tamamen kendi ürünlermizden oluşan ufak bir ürün yelpazemiz var..kutuların dikkatinizi çekiceğini düşünerek ilk sizlerle paylaşym istedim=)
-
Güzel olmuş kardeşim hayırlı uğurlu olsun.Prestamı kullandın ? yada opencart ?
ssl sertifikası varmı yoksa logo öylesinemi :D
Birde sitenizin logosu soru işareti bana biryerden tanıdık geliyor.
sanal pos filan aldınmı ?
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Güzel olmuş kardeşim hayırlı uğurlu olsun.Prestamı kullandın ? yada opencart ?
ssl sertifikası varmı yoksa logo öylesinemi :D
Birde sitenizin logosu soru işareti bana biryerden tanıdık geliyor.
sanal pos filan aldınmı ?
-----------------------------eyw birader teskr ederiz
acık kaynak koldu bi script blup üzerine çaliştık.
banka biraz ugrastrdı ama sertifikamız war.çakma gibimi duruyo=)
logo bize ait=) warsa böle vectörel çalışmalar bilmiyorum denk gelmedim=)
poslar hazır durumda dün bütün sıkıntıları çözdük=)
-
logoya tıklayınca genelde serfitika doğrulayacak bir pence açılır?
-
yawuz bunu yazdı:
logoya tıklayınca genelde serfitika doğrulayacak bir pence açılır?
-----------------------------güvenlik ve gizlilik sekmesinden bahsediyosan sol menüde ayrıntılı açıklaması war.arkdaşm zaten pos sahibi olmak icin bankanın belli kriterlerinden gecip ssl alınıyor.tahribatı kazıklamak için açaçak halimiz yokya=) ama warsa bi eksiğimiz uyardıgın için teşşekur ederim
-
hacım kasetettiğin bilgi sayfası kategorisindeki meddelerin içeriği ise onların içinde yazıdan başka bişe yok. Hizmet sahibi olarak bana serfitikan olduğunu söylemen değil, göstermen gerekir. O manada yani esasen postu çakma gibimi duruyor demene atfen atmıştım çakma gibi durmaması için doğrulama sayfasına yönlendirmeliki kullanıcı güvensin manasında -zaten logonun amacı o- ha ödeme esnasında adres çubuğunda mavilik belirirse ki o kadar ilerlemedim oda olur ama ilk bakılan logodur en azından ben öyle yaparım.
-
saol birader ben biraz araştırıyım onu..bi kaç yere baktım ama goremedım.ya logo koymuslar yada sayfa dondurmusler.ama teskr ederım uyarın için
-
site güzel benim dikkatimi de şirket çekti girmedikleri sektör kalmamış nerdeyse :D
Baran Dizayn Aksesuar Otomotiv Tekstil Gıda San. Tic. Ltd.
-
kalemlik bunu yazdı:
site güzel benim dikkatimi de şirket çekti girmedikleri sektör kalmamış nerdeyse :D
Baran Dizayn Aksesuar Otomotiv Tekstil Gıda San. Tic. Ltd.
-----------------------------doğru söze ne söylenir=)
-
Tasarım tanıdık geldi? Shopphp ile bağlantın nedir?
-
HighNitro bunu yazdı:
Tasarım tanıdık geldi? Shopphp ile bağlantın nedir?
-----------------------------eleman zaten acik kaynak kodlu yazilim demis. Demek ki bunu kullanmis :)